Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mikor lesznek robotok?

Mikor lesznek robotok?

Figyelt kérdés
Mint pl. Az én a robotban.
2021. dec. 25. 11:18
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
80%
Szerintem még kb. 40-50 év, ha ilyen irányba folynak majd a kutatások, de amúgy ki tudja, a legtöbb futurisztikus jövendölés csak wishful thinkingen és találgatásokon alapszik.
2021. dec. 25. 13:14
 2/15 Szirty ***** válasza:
66%
Csütörtökön...
2021. dec. 25. 14:46
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Robotok most is vannak.
2021. dec. 25. 20:24
 4/15 anonim ***** válasza:
Nem a te életedben.
2021. dec. 26. 03:51
 5/15 anonim ***** válasza:

Igen, robotok most is vannak. Bár szerintem a kérdező arra gondol, hogy mikor lesz a mesterséges intelligencia olyan fejlett, hogy saját éntudata legyen és úgy gondolkodjon, mint egy ember... Ha ez a kérdés, akkor soká...

Az igaz, hogy ma is vannak mesterséges intelligenciák, amelyek pl. képesek beszélgetni, felismerik az emberek érzelmeit, és ezekre reagálni is képesek stb. Csakhogy ezek tulajdonképpen még ma is logaritmusok által megharátozott viselkedések, ha lecsupaszítjuk őket, akkor nagyon mélyen lényegében "igen"-"nem" logikai algebrán alapulnak. Azaz ezek gépek, az inputon elemzik a bejövő információkat valamilyen logaritmus alapján, és az outputon valamilyen eredmény kimegy. Ha bemész az Etele plázába és ott beszélgetsz a robottal az 1. emeleten, az is így működik.

2021. dec. 27. 15:15
 6/15 Szirty ***** válasza:

"szerintem a kérdező arra gondol"

Szerintem leírta mire gondol.

2021. dec. 27. 15:40
 7/15 anonim ***** válasza:
Mindegy, mert én ígyis-úgyis válaszoltam rá.
2021. dec. 27. 15:44
 8/15 Szirty ***** válasza:
Tehát ha válaszolsz rá akkor mindegy? :DD
2021. dec. 27. 16:22
 9/15 anonim ***** válasza:
Igen. Sőt, képzeld, akkor is mindegy, ha nem válaszolok rá...
2021. dec. 27. 16:25
 10/15 Szirty ***** válasza:
Ebben az esetben mérhetetlenül fontos volt megjegyezni hogy mindegy MERT válaszoltál rá! :)
2021. dec. 27. 16:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!