Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen lehet a helyzet Észak-K...

Milyen lehet a helyzet Észak-Koreában a koronavirus tekintetében?

Figyelt kérdés

2021. dec. 8. 20:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
97%
rossz, de senki nem tud semmit
2021. dec. 8. 20:24
 2/18 A kérdező kommentje:
Épp ezért kerdezem, mert senki nem. tud semmit. Kíváncsi vagyok a gondolatokra.
2021. dec. 8. 20:30
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem kezelik valszeg, de ott alapbetegségeket sem kezelnek.
2021. dec. 8. 20:32
 4/18 A kérdező kommentje:
Azt nem tudtam, hogy alapbetegsegeket se...
2021. dec. 8. 20:43
 5/18 A nagy Levin ***** válasza:
100%
Hivatalosan még senki sem betegedett meg koronavírusban Észak- Koreában, de ezt szerintem rajtuk kívül senki sem hiszi el. Azt, hogy milyen lehet a valós helyzet, független források hiányában csak találgatni lehet. Figyelembe véve az ottani egészségügyi állapotokat valószínűleg elég rossz a helyzet, de pont Észak-Korea az az ország, ahol gyakorlatilag bármilyen módszert bevethetnek a járvány megállítására.
2021. dec. 9. 01:43
 6/18 anonim ***** válasza:
97%
Valószinű, ott olyan mértékű lehet egyébb okok miatti elhalálozás, hogy ez már fölsem tünik a lakoságnak. Tájékoztatás meg nyilván nincs az ügyben.
2021. dec. 9. 01:45
 7/18 Wadmalac ***** válasza:
89%

Ott semmi politikai akadálya egy olyan durva lockdown-nak, ami máshol elképzelhetetlen. A covidosokra ráhegeszthetik az ajtót és kész.

Komplett városokat helyezhetnek teljes katonai lezárás alá.

Kicsit többen halnak éhen az átlagosnál, na és?

Ipar, gazdaság így is padlón, irányítás teljesen militarista, mi lehet rosszabb?

Eszembe jutott ismét a Z világháború film, ahol a zombijárvány harapással terjedését egyedül Észak-Koreában állították meg: a teljes lakosságnak kihúzták a fogát.

2021. dec. 9. 07:50
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

"Épp ezért kerdezem, mert senki nem. tud semmit."

Tehát arról vársz választ, amiről nem tudhatunk semmit... :D

2021. dec. 9. 17:56
 9/18 felkelhetetle ***** válasza:
100%
Én néha szoktam nézni a tévéjüket, ott folyamatosan mondják, hogy milyen óvintézkedéseket kell betartani, szóval a virus téma az eléggé a propaganda részét képezi, de természetesen arról nem mondanak semmit hogy vannak-e betegek (nyilván vannak)
2021. dec. 11. 12:13
 10/18 A kérdező kommentje:
Hol nézed a tevejuket?
2021. dec. 12. 23:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!