Miért vannak kitakarva a szupertitkos katonai létesítmények a térképeken?
Kecskemét. Az egyik nemkormánygép A319-es az előtéren.
(A másik is látszik a műholdképeken a reptér területén, csak kicsit szemfülesebbnek kell lenni :) )
"Miért nem klónozzák oda a mellette lévő terepet, legalább kamuflázsolva, hogy ne legyen feltűnő?"
A google térképein a legtöbb esetben pont ezt teszik!
Nem tudom, ti hogy vagytok vele de én jártam már egy két katonai objektum közvetlen közelében és az mindig ott volt, ahol a térkép is jelezte.
Bár én nem pontoztam le, de szerintem a #12 nettó hülyeség.
Szerintem ez a terroristásdi kicsit túl van tolva, a gázaiakat leszámítva kb senki nem rendelkezik rakétákkal.
A katonai szerep meg tökmindegy, az az ország aki méteres pontossággal tud támadást intézni országhatáron kívülről komolyabb célpontok ellen, annak meg alapból van saját felderítése, akár saját műholdjai és mm pontos infója.
Szerintem amikor az amerikai aktív rakétasilók listája fent van a wikin és a google maps-en nincs kitakarva egyik sem, akkor ilyen méterekkel vacakolni a terroristák miat kicsit életszerűtlen számomra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!