Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Van egy fiu akit kedvelek es...

Van egy fiu akit kedvelek es akkor mondta nekem meg regebben kb egy evvel ezelott hogy nem jovok be neki most,de talan gimiben ossze johettunk,es akkor eljott a gimi mindennap nagyon kedves velem neg minden de elmentem egy meccsere es akkor azota?

Figyelt kérdés
Itt folytattom .Furan viselkedik velem es nemtom mit rontottam ell://. Egyszer azt irta hogy tetszett neki ami rajtam volt sport szett meg minden ilyen cuki dolog aztan meg ,ahogy mondtam meccs utan mar kezdett furan viselkedni:// valaki tudna segiteni hogy akkor most utal vagy rossz a kedve vagy kedvel:/ mert mar nem ertem ezt a z egeszet
2021. nov. 10. 16:28
 1/2 Dede66 válasza:
100%
Szerintem bejössz neki, azóta vagy akár mostmár is ...De teljesen zagyva a jókérdésed. Próbáld meg megkérdezni inkább tőle ..Talán válaszol is , vagy mégsem ?
2021. nov. 14. 06:53
 2/2 A kérdező kommentje:
Majd megprobalom köszönöm
2021. nov. 16. 16:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!