Van egy fiu akit kedvelek es akkor mondta nekem meg regebben kb egy evvel ezelott hogy nem jovok be neki most,de talan gimiben ossze johettunk,es akkor eljott a gimi mindennap nagyon kedves velem neg minden de elmentem egy meccsere es akkor azota?
Figyelt kérdés
Itt folytattom .Furan viselkedik velem es nemtom mit rontottam ell://. Egyszer azt irta hogy tetszett neki ami rajtam volt sport szett meg minden ilyen cuki dolog aztan meg ,ahogy mondtam meccs utan mar kezdett furan viselkedni:// valaki tudna segiteni hogy akkor most utal vagy rossz a kedve vagy kedvel:/ mert mar nem ertem ezt a z egeszet2021. nov. 10. 16:28
1/2 Dede66 válasza:
Szerintem bejössz neki, azóta vagy akár mostmár is ...De teljesen zagyva a jókérdésed. Próbáld meg megkérdezni inkább tőle ..Talán válaszol is , vagy mégsem ?
2/2 A kérdező kommentje:
Majd megprobalom köszönöm
2021. nov. 16. 16:23
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!