Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Milyen iskola kell a pszicholó...

Milyen iskola kell a pszichológusnak? Lejjeb.

Figyelt kérdés

Szlovákiában élek és nem tudom, hogy most gimibe vagy pedig ekonómiára(közgazdaságira) menjek.Vagy mindkettőről el lehet jutni odáig??Melyikről érdemesebb szerintetek?Lécci segitsetek...

Előre is köszi:D

2010. szept. 3. 19:34
 1/8 anonim ***** válasza:
16%

pszichológus és a közgáz :D:D haha de jót röhögtem magamban :D:D:D

pajti, pszichológus az orvosi egyetemen születik.

illetve vannak okj-s pszichológus asszisztens képzések (magyarországon) mondjuk azzal nmtom mit lehet kezdeni.

2010. szept. 3. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
A pszichológust nem az orvosi egyetemen képezik. Ott csak a pszihiátereket. Tudtommal bölcsészet után lehet továbbképzeni magad pszichológusnak.
2010. szept. 3. 20:56
 3/8 anonim ***** válasza:
82%

Pajti, a pszichológusnak köze nincs az orvosi egyetemhez.

Pajti, ott pszichiátereket képeznek.

2010. szept. 3. 21:29
 4/8 anonim ***** válasza:
88%
Én is úgy tudom: pszichiáter az orvosiról, pszichológus a bölcsészetről. De úgy tudom, hogy egyikből át lehet képezni valahogy a másikba egy plusz képzéssel.
2010. szept. 3. 21:40
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Gimibe. És legyen nagyon jó érettségid. 450-460 pont körül lehet államilag támogatottra menni itt Magyarországon.
2010. szept. 3. 22:00
 6/8 anonim ***** válasza:
67%
lehet, hogy nem orvosin van a sima pszicho, ez igaz. félreolvastam kicsit, de ettől függetlenül még egyetem.
2010. szept. 3. 22:05
 7/8 A kérdező kommentje:
jó-jó én meg is értem,hogy gimibe kéne mennem de azt hallottam,hogy itt Szlovákiában ....pontosabban Nagymegyeren gimi nem olyan jó ezért jobban megéri az ekonómia.Ezért kérdeztem hogy melyikről érdemesebb elkezdeni...amugy meg az osztályfőnököm mondta ezt ...előre én se hittem el:S
2010. szept. 4. 16:52
 8/8 anonim válasza:

* Debreceni Egyetem

* Eötvös Loránd Tudományegyetem

* Károli Gáspár Református Egyetem

* Pázmány Péter Katolikus Egyetem

* Pécsi Tudományegyetem

* Szegedi Tudományegyetem

2011. febr. 20. 11:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!