Emberi test - éhség mély szinten - Mi történik?
Olyanoktól várok értelmes hozzászólást, akik meg tudják magyarázni tudományosan vagy egy cikket tudnak küldeni...
Tehát: Az éhségérzetnek van egy olyan szintje, ami nálam a következőképpen szokott jelentkezni (természetesen amikor mások nem látnak, hallanak):
elkezdek bolond lenni, vigyorogni, agonizáló hangon ""nevetni"" széles szájjal, felső fogaim látszódnak (ha tükörbe néznék látnám), fogyatékos tüneteket mutatni, nagyra nyílt szemekkel, térdeimet egymáshoz ütögetem (persze csak finoman), széken előre-hátra dőlök-rángatózok és közben vigyorgok. Mindezt tudatosan teszem, magamnál vagyok. Persze másrészről akaratlanul, de a testem ezekre késztet, hogy ezeket csináljam. Nem megkötözött vagyok, nem drogozok, nem iszok alkoholt, dohányozni sem dohányzok, horror filmeket se nézek, mágiát se csinálok stb. Meg tudnám állni ezeket a tüneteket, de az nem jó érzés. Amikor ezeket a tüneteket csinálom, akkor az éhségem elmúlik.
Nem az első éhségérzetkor jelentkeznek ezek a tünetek.
És lássátok, hogy valósággal józan vagyok: A kérdést ilyen állapotban fogalmaztam meg.
CSUPÁN TUDOMÁNYOS MAGYARÁZATOT SZERETNÉK KAPNI!!!
Még kiegészítésképpen: Úgy érzem, hogyha elém tennének bármit is, bármilyen finom dolgot, akkor se tudnék enni.
+ nem stressz miatt alakul ki.
Hogy miért csinálod? Te magad is leírtad: mert éhes vagy.
Bocs, nem tudok kielégítő magyarázatot adni, de ha itt van a kommentem, akkor remélem, mások már gyakrabban megnézik a kérdést, és adnak egy rendes választ.
És ha ilyen állapot az éhségtől van, akkor jó étvágyat!
Nem vagyok szakértő, csak próbálok segíteni:
Ez a kulcsa az egésznek: "természetesen amikor mások nem látnak, hallanak"
Ez pszichés probléma, nincs közvetlen kapcsolata az éhséggel. Én valamilyen kényszerességnek gondolom, de remélem nem konkrét diagnózist vársz itt. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!