Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha felfedezhetnél valamit,...

Ha felfedezhetnél valamit, amitől könnyebb lesz az emberek élete, mi lenne az?

Figyelt kérdés
2021. okt. 15. 13:52
1 2 3 4 5 6
 31/56 minecraft2 válasza:
29%

""gyógyszer a náthára""

Idióta vírusdiktatúrában élő immunrendszer tagadó idiótákat képzett a média... Az embernek bármilyen hihetetlen van immunrendszere. Csak foglalkozni kéne vele hogy tudjon működni. Lásd. magyarok 90%-a D-vitamin hiányos. Persze lehet nyomni az oltás propagandát, de inkább gondolkozni kéne.

2021. okt. 17. 14:31
 32/56 anonim ***** válasza:
73%
minecraft2-tal alapvetően nem értek egyet, viszont az nekem is eszembe jutott, hogy ha már a náthavírusokra is gyógyszer létezne (mármint nem tüneti kezelés, hanem olyan, ami "öli" a vírust), akkor az nem biztos, hogy jót tenne az immunrendszerünknek. A szervezetben mindennek funkciója van és ha nem hagyjuk rendeltetésszerűen működni, abból mindig betegségek, bajok származnak. Lásd ülő életmód, foglalkozás mellett sportolni kell a szív, a tüdő egészségéért, hogy megmaradjanak az izmaink meg am-block a test egészségéért. Nem értek hozzá, pusztán logikusan végiggondolva, ha kvázi egyáltalán nem hagynánk dolgozni az immunrendszerünket, abból biztosan tragédia lenne. Nem tudom, hogy több autoimmun betegség, vagy szimplán visszafejlődne, kevesebb fehérvérsejtet termelne a szervezet, vagy azok nem lennének olyan minőségűek, csak azt nem tudom elképzelni, hogy egy ilyen ne okozna gondot...
2021. okt. 17. 14:41
 33/56 anonim ***** válasza:
95%

A náthának nincs hasznos funkciója, és a többi betegségre is jól jönnek a gyógyszerek.

Természetesen ésszel használva!

2021. okt. 17. 16:50
 34/56 anonim ***** válasza:
100%

33

Az egy "funkciója", hogy a szervezetünk egy összetevője rendeltetésszerűen tudjon működni, így ne épüljön le.

2021. okt. 17. 16:58
 35/56 anonim válasza:
100%
Senki ne tudjon lopni , hazudni !!! Ennyi !!!
2021. okt. 17. 16:59
 36/56 anonim ***** válasza:
94%

Ezt a funkciót nem kell külön karbantartani, mivel 5000 betegség vesz körbe minket folyamatosan.

Másrészt a nátha gyógyszer nem csodaszer, és csak segít a szervezetnek. Az olyan ember, akinek nincs immunrendszere, meghal akármilyen környezetben és gyógyszerekkel együtt.

2021. okt. 17. 17:01
 37/56 anonim ***** válasza:
30%

36

Nem megszűnik, csak hibás lesz vagy visszafejlődik, ha nincs funkciója.

A náthához átlagos ember szervezetének nem kell segítség az orrpray-n, pihenésen, nem szteroidos gyulladáscsökkentőn kívül.

Én például baromi gyakran vagyok náthás, alsó hangos 2 hetes és gyakran szövődményes. Viszont nem szívesen vennék be rá antivirális gyógyszert - sőt, pont ezért nem.

2021. okt. 17. 17:08
 38/56 anonim ***** válasza:
Nem antivirális szerről beszélünk, hanem kifejezetten nátha elleniről, ami másra nem hat.
2021. okt. 17. 17:46
 39/56 anonim ***** válasza:

Tehát antivirális szerről.

Jó, igen, lehagytam, hogy ami a náthavírusokra hat, mindmeghalunk.

2021. okt. 17. 17:49
 40/56 anonim ***** válasza:

Elég nagy különbség, mivel egy széles spektrumú szer egészen másképp hat, másképp kell kezelni és más problémák is vannak vele.

A többi gyógyszert sem használod?

2021. okt. 17. 17:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!