Létezik az a "kozhely", miszerint a magyar nok a legszebbek a vilagon. Ha elfogadjuk igaznak, akkor tudomanyosan ala tudjuk tamasztani ( ugy értem genetikai, antropologiai szempontbol)?
:) Koszi a valaszokat :)
Nagyon régen olvastam errol, valoszinuleg nem igazan helytallo tudomanyos megkozelités lehetett. Szoval néhany " kutato" ugy gondolta, azért kulonlegesen szépek a magyar nok, mert az idok folyaman , mivel tobbféle hatas érte a magyar népet, a magyar nok magukban hordozzak a legfobb nyugat-azsiai, szlav, kelet-europai jellegzetességeket...
A kulonbozo jellegzetsségek keveredése miatt vagyunk allitolag szépek...Ezt szerettem volna ha megcafoljatok, vagy alatamasztjatok :)
De tény, hogy nem igazan hiszek benne, marmint ezen kutatas eredményében :)
hát nem tudom, ez az idei szépségkirálynő jelöltünk egy vicc volt:D azt mondja szereti az ajándékokat amik kézből készülnek:D úgy beégette magát az angoltuásával hogy csak na:D és még olyan szép sem volt:)
na ő lehet h tényleg azért került csak oda mert apuci vmi fejes:)
Kedves kérdező, a 13:00-ás válaszodban tökéletesen összefoglaltad a lényeget: genetikai diverzitás. Ennyi. Ez tényleg jó, és tényleg nagyobb valószínűséggel termel szép nőket.
Ezt bizonyítani is tudom, mivel négy hónapot töltöttem Finnországban, és a saját szememmel láttam, hogy a finneken (férfiakon és nőkön egyaránt) bizony igen erősen meglátszik a belterjesség: sokan közülük annyira egyformák, mintha nem is anyától születtek volna, hanem lenne valahol az országban egy titkos klónozóüzem, ami sorozatban gyártja őket. Ami pedig a szépséget illeti, nos... erről csak annyit mondanék, hogy többször is eszembe jutott, hogy ha ott élnék, Mo.-ról leginkább a szép lányok hiányoznának, mert ott bizony még az igazán szépek is csak olyanok, mint nálunk az átlag. Most akkor képzeld el, hogy milyen lehet náluk az átlag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!