Ha ez a felmelegedés csak konteó, amit azért találtak a háttérhatalmak, hogy újfajta technikai eszközöket vezessenek be a világon, meg egy csomó korlátozás, akkor miért nem tesznek az átverés ellen az emberek?
Mindig is voltak hőhullámok.Hetvesen években is emlékszem olyan aszályok voltak több hétig semmi eső, majdnem 40 fog.Semmi felmelegedés nem volt akkoriban.Voltak olyan esők, hogy állt a víz az udvaron.
most is ez van.
Média felfújta, ebben részt vevő államok, amik az elektromos autógyártásra való átállással, iszonyatos pénzeket fognak keresni, meg az új zöld technikákkal, szél,nap víz erőmű, jobban megszedjék magukat.
normál ember miért nem veszi ezt észre?
miért nem tüntetnek ellene?
Az a legszebb, hogy most már akkora a felmelegedés, hogy a szokásos eszközökkel (fogyasztás visszafogása, zöldítés) NEM lehet leállítani!
Ez azt jelenti, hogy ha csak ezeket csináljuk, olyan szinten fog majd stabilizálódni a hőmérséklet, ami már nem jó nekünk.
Erre itt jön valami bamba ember, akinek az ablaka alatt éppen nincsen kipusztult korallmező - és közli, hogy ő nem érez felmelegedést.
Hát gratulálunk.
Tudod, a Föld forgását sem érzed.
Erre vannak az ún. "tudósok", hogy az ilyeneket kimérjék neked.
Értelmes ember ismeri ennek a módszernek a működését.
És igen, képzeld: korlátozások lesznek.
Ha fejre állsz, akkor is.
Mivel 1 db. Földünk van, és az sajnos betelt. MOST telt be.
Persze, rá tudnál még néhány embert pakolni, fizikailag elférnének. Csak ennivaló nem lenne elég.
Ha így pusztítjuk, mint most, azt a természet már nem bírja el, és már 20 éven belül úgy tönkremegy, hogy aztán nagyon rosszul fogjuk magunkat érezni.
Tudod: mint a szocializmus. Az is jól működött, amíg volt mindig új államkölcsön.
Aztán, mikor nem adtak többet, összeomlott.
Azóta is ezeket a kölcsönöket nyögjük, pedig eltelt már egy kis idő közben.
"több száz évre elegendő"
és rohadt nagy szükség van rá vegyipari célokra, elégetni pazarlás.
Kedves kérdező
Minden amiről csak tudssz a média meg az oktatási rendszer által az konteo vagyis hamis, kicsit durvábban meg, abszolút hazugság!
@25: Jaja, pl azt oktatták, hogy a háromszor három az felírható úgy is, mint három a négyzeten. Ez természetesen konteó, meg abszolút hazugság. Hogy lehetne már rajta egy négyzeten a három...
Olyat is tanítottak, hogy van egy Ausztrália nevű földrész, ami jelenleg egy ország neve is, ott valahol a Föld déli féltekéjén. Ezt néha még a médiában is látni. Hazugság és konteó, már rég rájöttem. Amúgy is, miféle hülye hinné ezt el? Hát fejjel lefelé állnának ott az emberek...
Meg tanítottak nekünk halmazállapotokat is, folyékony, szilárd, ilyesmi, aztán akárhogy néztem matekon a halmazokat, egyiknek sem volt ilyen állapota. Tiszta konteó meg hazugság.
Szóval igazad van, résen kell itt lenni, mert átvernek minket a tuggyukkik!
Kedes Mojjo kedves felebarátom, vettem a lapot mint gúnyolódást, de hidd el abszolút megértem, és én nem sértődök meg :)
Úgy gondolod hogy a kormányok meg a háttérhatalmi elit, értünk kis pondrókért vannak?
Úgy gondolod hogy lesik minden kívánságunkat és igyekeznek a mi kedvünkbe járni , hogy kielégítsék a mi hiú vágyainkat, és hogy mindent azonnal elmondanaknekünk úgy ahogy valóban van?
Tényleg azt hiszed hogy a azert jártál iskolába hogy minfen igazságot beléd súlkoljanak?
Persze itt nem a három négyzetre emeléséről van szó,meg az 5x5 5-ről, tehat nem ilyen ovodás szinten megy a dolog !
Elhiszed azt hogy ezek mind érted vannak meg a honfitársaidért?
Elhiszed azt hogy te fontos vagy nekik ? Meg a gyereked meg a családod?
Kedves Blackice!
Megtennéd, hogy az ilyen témájú érdeklődésed NEM a tudományos kategóriában követed el?
Ha erre vagy kíváncsi, írj ki erről egy kérdést az ezotériába (a téma alapján).
Köszönjük.
#27: Komolyan úgy érzed, hogy egy ilyen fejtegetés BIZONYÍTÉK arra, hogy a klímaváltozás és MINDEN hivatalos infó hazugság?
Ha a hivatalos média azt mondja, hogy vigyázz, a vonat elüthet, azon az alapon, hogy ezek csak hazudnak ,a sínre teszed a fejed?
És akkor áruld el már nekem légyszíves, hogy ha EZEKNEK nem hiszel, milyen alapon hiszel másnak?
Éppen azon az alapon, hogy az NEM hiteles?
Vagy csak mert neked az tetszik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!