Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Aggódtok a globális felmeleged...

Kecskeember kérdése:

Aggódtok a globális felmelegedés miatt?

Figyelt kérdés
Csak azért, mert mostanában elég sok helyen volt több tűzeset: Ausztrália, Fél Afrika, Amazonas,USA, Kanada, Görögország, Spanyolország, Törökország, Algéria , Izraell, Libanon Szíria ( Ott alapjáraton van elég ), Szibéria, Irán, Irak,Albánia, Észak-Makedónia, Bulgária. Persze volt több is csak ezek erőteljesebbek voltak.

2021. aug. 17. 12:10
1 2
 11/12 anonim válasza:
0%
A marhahúsfogyasztás azért olyan 10-20%-ot dob az üvegházgázkibocsátáson, meg persze rengeteg víz és takarmány kell nekik. Már az is segítene, ha disznó/baromfi húsfogyasztásra állna át mindenki, aki húst eszik. Aztán ott van még a pálmaolajfa ültetvények is, amik miatt jelentősen csökkennek az esőerdők, amik jelentősen befolyásolják a széndioxid felszívást. Ezért azt javaslom senki de vegyen meg olyan terméket, amibe pálmaolaj van. Ez segítene abban is, hogy ne tarolják le az Amazonaszt és társait. Így a nagyobb biodiverzitás révén sokkal jobban működne a széndioxid szint szabályozàsa, több oxigén jutna a levegőbe, és jobban működnének az időszakos esőzések.
2021. szept. 8. 16:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Én aggódom, félek és én pont, hogy amiatt, mert nem tudunk rajta változtatni mi, kis emberek.

28 vagyok és sajnos egész biztos, hogy 50 éves koromra halott leszek, mégpedig természeti katasztrófák, éhínség és ami a legrosszabb, háborúk fognak végezni velünk, így a barátaimmal is, a barátaim most születő gyerekeivel is.

2021. szept. 11. 17:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!