Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Létezik olyan, hogy nem...

Létezik olyan, hogy nem fehéríti ki a hipó a farmeremet? Vagy tovább hagyjam és kifehéredik, vagy esetleg másik fajta hipóval próbálkozzak?

Figyelt kérdés

2021. aug. 12. 13:49
 1/8 Z003 ***** válasza:
Nincs nagyon, pár másodperc alatt elkezdi kiszedni a színt, viszont hogy teljesen fehér legyen több idő kell. Nem tudom milyen hypóval próbálod, ha nagyon régi már lehet hogy elbomlott a hatóanyaga.
2021. aug. 12. 14:05
 2/8 A kérdező kommentje:
Köszi szépen, 2 napja vettem, sima coopos hipót, már egy ideje ázik a farmer, de ha nem lesz jó max veszek egy Cloroxot vagy valamit! Köszönöm, ment az upvote
2021. aug. 12. 14:11
 3/8 Wadmalac ***** válasza:

Ez a hagyományos kék farmer vagy más szín?

Mert van olyan színező, amit a hypo később kezd fakítani, mint amennyi idő alatt tönkrevágja a szövetet.

A szövet anyaga sem mindegy, van, amelyik hypóra nem fehéredik, hanem inkább sárgul-barnul.

2021. aug. 12. 14:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Sima kék farmer, többet nem tudok róla nagyon, illetve nem is tökéletes fehér lenne a cél. Plusz megnéztem a dobozát a hipónak, márciusban lejárt elvileg, szóval valszeg elgyengült vagy valami hasonló :D.
2021. aug. 12. 14:23
 5/8 Wadmalac ***** válasza:

Ja akkor tényleg az lehet a hunyó. Amúgy a mai kék farmerek sem mind a hagyományos festéket használják, ott is érhet meglepetés.

Mindenesetre tényleg először kéne friss hypó.

2021. aug. 12. 14:31
 6/8 anonim ***** válasza:
Két napja vetted és márciusban lejárt? LoL...
2021. aug. 12. 14:34
 7/8 Wadmalac ***** válasza:
Okké, értem már, miért kopott ki a környékünkről minden coop üzlet....D:
2021. aug. 12. 14:49
 8/8 A kérdező kommentje:
Hát igen, remélem kajával nem járok így:D
2021. aug. 12. 15:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!