Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Meddig tart még ez a szemétlád...

Meddig tart még ez a szemétláda hőség?

Figyelt kérdés

Szerintem lassan beleőrülök. Az tartotta bennem a lelket, hogy 2 napja még jövő hétre jelentős enyhülést ígért az omsz (26-28 fokokat írtak), és úgy tűnt kb. 1 hétig úgy is marad. Mára úgy tűnik, ez szertefoszlott, mert ismét ott virít jövő hétre a 34 fok, sőt több időjárás előrejelző portál is lehozta azt az előrejelzést, ami jövő hét végére 44 okot is ígér.

Remélem van itt olyan, akinek az időjárás a hobbija, és meg tud nyugtatni, hogy ez nem jön be!

#hőség #nyár #időjárás #rohadalom #gyűlölömanyarat
2021. júl. 29. 09:16
1 2
 1/17 anonim válasza:
100%
Jövő héttől legalábbis ide pécsre már nem ír 36 fokot, te merre laksz? Amúgy én is utálom ezt az időt...
2021. júl. 29. 09:22
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Jövő héten is meleg lesz még. Nem lesz nagy lehűlés. Csak nem 35 fok lesz, hanem 33 :S
2021. júl. 29. 09:45
 3/17 anonim válasza:
100%
Én is utálom, csak kár, hogy a jövőhétre csak picit "enyhül" a hőség. Tehát itt ahol én lakok nem 39 hanem "csak" 37. 🙄
2021. júl. 29. 10:13
 4/17 anonim ***** válasza:
91%

Csokkenni FOG a hoseg, 30 - 32 fokra.

Cserebe paras ido jon, ami kb. ugyanolyan mintha 38 fok lenne.

De mar augusztus van lassan, mindjart vege a nyarnak, hala istennek.

2021. júl. 29. 10:25
 5/17 Wadmalac ***** válasza:
48%

Nekem is kicsit sok néha, de emlékszem, milyen vacogni meg sötétben benn kuksolni télen és ez még mindig jobb. :)

Szóval én próbálom élvezni a nyárral járó előnyöket és kész.

2021. júl. 29. 10:52
 6/17 anonim ***** válasza:

Költözz ide, ez biztosan jobban tetszik majd.

https://www.youtube.com/watch?v=XAZ5ruJEVS4

2021. júl. 29. 12:55
 7/17 A kérdező kommentje:

Számomra semmilyen előnye nincs a nyárnak. Na jó, talán a dsznövényekkel való bíbelődés a kertben, és füvet nyírni is imádok. De lássuk be 35+ fokokban az sem élmény. Én ősztől tavaszig sosem kuksolok bent a házban, hacsak nem éppen ahhoz van kedvem. Az utóbbi 8-10 évben nyáron viszont egyre többet. Mintha házi őrizetben lennék.

Nagyon bíztam benne, hogy jön legalább 1-2 hét olyan időszak, ami a "régi nyarakat" idézi. Az a tipikus 25-30 fok közötti hőmérséklet, reggel, éjjel frissebb levegővel. (36 vagyok, még emlékszem milyen volt a nyár kb. 20 éve)

Tudom, klímaváltozás van, de basszus, ilyen nyár, ahol az Istenért nem megy le 30 alá a hőmérséklet, nincs az emlékezetemben. Pest megye északi részében élek, ha lehűlés, csapadék jön, az mindig éppen minket kerül ki. Kb. 10 napja esett némi eső, azt megelőzően utoljára május végén. Borzalom.

2021. júl. 29. 12:58
 8/17 A kérdező kommentje:
6-os, biztos gúnynak szántad, de engem nem hat meg sem a hó, sem a mínuszok. A télikabátomat akkor veszem csak elő, amikor már mínuszok vannak nap közben is. Ha mínusz 8 alá megy, még be is gombolom. De utána vígan elvagyok a szabadban.
2021. júl. 29. 13:01
 9/17 Wadmalac ***** válasza:
11%

Rossz helyen laksz.

Itt a Dunakanyarban is hőség van, de most éppen hajnalban esett és most 29 fok van. Itt olyan 2-3 hetente jött zivatar, zápor.

Amúgy az a 20 éves emléked is csal kicsit, én jó 30 nyarat töltöttem a Balaton mellett és ott is volt folyamatos hőség néha hetekig, voltak 35-40 fokok.

Igen, ezen a nyáron gyakoribb, mint mondjuk múlt nyáron. És összességében van egy ilyen tendencia.

De én egyelőre lexarom.

Nem kell nyakig öltözve dobozból dobozba közlekednem egy dobozban, ki tudok ülni egy üdítőre, szabad téren emberekkel beszélgetni, sportolni, strandolni, nem sötétben megyek melóba és nem sötétben érek haza, a csajok szemet gyönyörködtető mennyiségű szabad felületet hagynak magukon...

Ha neked szexibb egy vastag bunda a a csizma és a kucsma közé szorulva, csak egy náthától nedves nózit hagyva közszemlére, lelked rajta. :)

2021. júl. 29. 13:49
 10/17 anonim ***** válasza:
45%

6-os vagyok.

Kedves kérdező!

Lehet, válaszom kissé ironikus, de nem bántásként csatoltam a linket. Elnézésedet kérem! Én a hideget gyűlölöm. +5 fokban már úgy érzem, meg kell fagyni. De ezek szabályozása nem rajtunk múlik. Bár tudnék segíteni! Kitartás, ez sem tart örökké, majd csak jön némi enyhülés, ami Neked is kedvez.

2021. júl. 29. 13:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!