Pontosan hány pontos IQ teszttől lehet valaki Mensa tag?
nekem 146 jött ki(de még nem próbáltam ki a halat meg ilyesmit mint iq növelő, és ez az eredmény sem a legnagyobb nyugalomban jött ki-infó órán),még régebben töltöttem ki.(135 felett nem lehet mérni..?? mérni már szerintem bármeddig lehet..Einsteinnek 160 volt, Da Vincinek 220)
azt írták hogy az emberek 99(vagy 99,99,már nemtom) százalékánál magasabb, és várnak a Mensába vagy legalábbis vmi ilyesmit. De ha 127-128-at érsz el már akkor is azt írják,hogy lehet esélyed.
sajnos én még túl fiatal vok hogy bevegyenek,meg hát amúgy sincs pénzem rá:D (és ha már vminek a tagja leszek, azt én akarom alapítani:) )
szal a lényeg h próbálkozni lehet 130 alatt is
14/F
a menza teszten 130 pontot,vagy azon felül kell ahhoz telljesítened,hogy felvételt nyerhess,de ez idővel változhat,időről időre emelkedni fog a bekerüléshez szükséges ponthatár.
a teszt nem ingyenes,de nem is drága!,viszont nehéz.
"időről időre emelkedni fog a bekerüléshez szükséges ponthatár"
WTF, meglepődnék nagyon..
"a teszt nem ingyenes,de nem is drága!"
nem titok, itt van:
(jelenleg 2000, ill. 1500 Ft)
"viszont nehéz."
kinek mi a nehéz. ennek az eleje könnyű, a vége felé nehezedik -- kérdés, hogy kinek hol...
mivel elvileg 2% ugorja csak át a 130-as lécet, értelemszerűen az már sokaknak "nehéz", keveseknek "könnyű".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!