Pontosan hány pontos IQ teszttől lehet valaki Mensa tag?
El kell menni az ő saját tesztjüket kitölteni ott felügyelet alatt, és fizetni kell. Ez nem egy átlagos iq-teszt és nem pontbemondásos alapon vesznek fel tagnak.
Ma hallottam először a mensaról de fél perces kereséssel a googleban megtaláltam a kérdésedre a választ.
én is kigoogle-öztem a kérdést, de a honlapjukon nincs rajta a ponthatár, azért kérdeztem meg - attól függetlenül, hogy saját tesztjük van még kell lennie valami IQ pontszámításnak
hát, azért köszi a válaszokat
Szerintem senki nem válaszolt pontosan a kérdésre. Szó szerint: az ugyanis világos és mindenhol megtalálható, hogy 130-as IQ felettinek kell lenni. sztem a kérdező arra kíváncsi, hogy a 36 kérdéses Mensa tesztből hány kérdésre kell jól válaszolni, hogy ez a 130-as IQ kijöjjön.
Erre azonban én sem tudom a választ. :(
"El kell menni az ő saját tesztjüket kitölteni ott felügyelet alatt, és fizetni kell. Ez nem egy átlagos iq-teszt és nem pontbemondásos alapon vesznek fel tagnak.
Ma hallottam először a mensaról de fél perces kereséssel a googleban megtaláltam a kérdésedre a választ."
Kedves nagyon okos! A valaszt nem adtad meg, ahhoz el kellett volna menned tesztre vagy valakol hallani aki mar volt.
Az elozo valaszolo vagyok.
A valaszom meg lematadt es potolom, hogy szo ne erje a hazam tajat. 130 a hatar ahogy a tobbiek mondjak, es az online tesz jol tukrozi az ottani teszt nehezsegi fokat, tehat ha te ott jol teljesitesz akkor a rendes teszten is hasonlo eredmenyt fogsz elerni. Egy kicsit masabb, az ottani teszt viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!