Hogy nyerhető el az örök élet?
Én úgy nyertem el, mint Gorcsev Iván a Nóbel-díjat.
makaón
a Quake-ben Single Playerben regen ~ gomb (pontosabban a 0) megnyomasa utan beirod: /god, es halhatatlan leszel. O, azok a regi szep idok...:)
Vagy el lehetne erni, hogy a sejtek az orokkevalosagig megujuljanak. Azt hiszem, van egy gen a kromoszomakban, amely felelos az "elmulasert", a halalert. Ezt ki lehetne kuszobolni - gondolom. A virusok mondjuk orokke elhetnek, hiszen mindegyik sajat magat klonozza, szoval tok egyforma utodokat hoz letre (es tegyuk fel, nem mutalodik).
Legyel hires, elismert, olyan ember, aki valami fontosat adott az emberiseg szamara. Ott van Hippokratesz, akinek az orvostudomanyhoz fuzodo filozofiajat mind a mai napig hasznaljak. Es ez majd' 3000 eves.
Utazz fenysebesseggel...
Mostani formádban egyszer megszűnsz létezni, mint bárki és bármi a világon, de azzal hogy itt vagy, befolyásolod a környezetedet, ezzel pedig a Föld, mint rendszer további fejlődését. Ez elenyésző változásnak látszik, de hosszú idő elteltével oly jelentőségre tehet szert, -hogy összehasonlítva azzal az esettel, mintha nem lettél volna sohasem(ezt eddigi ismereteink szerint csak elméletben tárgyalhatjuk)- egy merőben különböző Földdel állnánk szemben. Ebben a kontextusban minden és mindenki örökké él. Az elmúlástól valójában csak az egonk retteg, pedig az épp oly természetes, mint a születés.:)
Én a világmindenség egységében, és önszervező képességében hiszek, ahol egyetlen molekula nem keletkezik, vagy bomlik fel hiába... Mi csak elenyésző részei vagyunk DE NEM HASZTALANOK, MERT OLYAN NEM LÉTEZIK!
A magam részéről -ha ez megoldható lenne- szívesen előrekukkantanék az időben, hogy lássam hová fejlődik a világ.:)
tegnap 19:41
Szerintem jó hogy itt van. Sok embert foglalkoztatt szerintem a biológiai halhatatlanság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!