Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ha 1 éve van kísérleti oltás...

Ha 1 éve van kísérleti oltás és nem tudhatjuk, hogy mi lesz a hosszútávú következménye, akkor miből számolták ki azok akik azt számolták, hogy 2-3 éven belül elhunynak az oltottak?

Figyelt kérdés
Mert ha nem tudhatjuk, akkor ezt se nem?
2021. máj. 14. 10:33
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
83%
Ezt miért a tudományba? Ez ezotéria és hülyeség vagy esetleg konteó.
2021. máj. 14. 12:04
 12/20 Wadmalac ***** válasza:
93%

" elég önellentmondásos szerintem és kamu, mert honnan tudhatnák előre?"

Így van, sehonnan. Sima idióta rémhírkeltés, aminek még történelmi alapja sincs, amire támaszkodhatna és mondhatná, volt már ilyen.

2021. máj. 14. 12:12
 13/20 Wadmalac ***** válasza:
80%

"Én sem vagyok feltétlen híve, hogy oltsunk mindent is"

Márpedig jelenleg nincs alternatíva.

Esetleg a sterilizált buborékban élés meg az orosz rulett reménykedés, hogy majd az én immunrendszerem kemény, mint a Rambo 3.

2021. máj. 14. 12:14
 14/20 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem igaz, azzal a két nem elhanyagolható pontosítással, hogy csak 90%-uk hal meg, ill. hogy a 100 év feletti beoltottakra vonatkozik.
2021. máj. 14. 15:18
 15/20 anonim ***** válasza:
84%
#14: statisztikai alapokon, csak jóval 100 fölött igaz, hogy a 3 éven belüli elhunyás valószínűsége 90% feletti. Kevés az erre a korosztályra hozzáférhető adat, de ha a fiatalabb korosztályokból extrapolálunk, akkor inkább 110 éves korra mondanám igaznak fenti állítást.
2021. máj. 14. 16:24
 16/20 A nagy Levin ***** válasza:
78%
Hát, ha igaz (lenne), hogy minden covid ellen beoltott ember pár éven belül meghal(na), akkor azért az oltatlanoknak lenne helye a buszon. Már több, mint egymilliárd embert beoltottak világszerte.
2021. máj. 14. 17:54
 17/20 anonim ***** válasza:
84%

A válasz nyilvánvalóan az, hogy konteókban nem lehet (és nem is kell) belső koherenciát keresni.

Ahogy az oltások meg a GMO meg minden is csak azért van, hogy

- midnenki meghaljon

- midnenki rabszolga legyen (miután meghalt?)

- hogy billgéc sokat keressen a sok éhes emberen (akik halottak, vagy akik rabszolgák ergo nincs keresetük?)

2021. máj. 14. 23:48
 18/20 A kérdező kommentje:
GMO tényleg növelheti a rák kockázatát, de a napi kiló kristálycukor után már nem mindegy xd?
2021. máj. 15. 11:45
 19/20 anonim ***** válasza:

"GMO tényleg növelheti a rák kockázatát"

Mármint MILYEN GMO, növelheti MILYEN rák kockázatát, MILYEN adatokból kiindulva?

Ez a -HET egy ilyen érdekes dolog, mert úgy használják, mintha valami varázspálca lenne.

A csokitól kinőHET a szárnyam. Nem állítom, hogy KINŐ, csak hogy kinőHET, tehát nem hazudtam. Igaz, még sose nőtt ki senkinek, de a jövőben még LEHET, nem igaz? Hát nem, ez nem így működik.

Ha van valami értelmes összefüggés a kettő között, tehát arra utaló jel, hogy valakinek valaha is a csokitól szárnya nőtt, de legalább valami komolyanvehető kísérletes indikáció vagy valami.

2021. máj. 15. 15:01
 20/20 A kérdező kommentje:
Természetesen nem mind, ugyanakkor valami nem GMO és hozzájárulhat a rákhoz, sőt van amiben a mennyiségtől függ, na meg manapság biztosra semmit nem lehet tudni, egyik nap rákot kapsz a paradicsomtól, holnap lejön egy cikk, hogy az a szent grál.
2021. máj. 15. 15:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!