Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek rossz jegy a hármas?

Lorincz Huba kérdése:

Szerintetek rossz jegy a hármas?

Figyelt kérdés

Én úgy gondolom, hogy a hármas közelebb van az ötöshöz mint az egyeshez, tehát szerintem nem rossz, de nem is annyira jó...

Ti mit gondoltok erről?

2021. máj. 11. 11:06
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
52%

Elöször is miért lenne közelebb az ötöshöz, mint az egyeshez? Még számként sem.

Másodszor a hármas minden, csak nem jó jegy, hármassal semmire sem jutsz.

2021. máj. 11. 11:10
 2/16 anonim ***** válasza:
95%

"nem rossz, de nem is annyira jó"

Mondhatjuk, hogy közepes. :)

Az se mindegy, hogy általánosban egy bukdácsolónak, vagy pl. egy egyetemi mérnök szakon.

2021. máj. 11. 11:12
 3/16 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem rossz jegy. De egyetemen van olyan tárgyam, amiből ha hármast kapnék belenyugodnék.
2021. máj. 11. 11:13
 4/16 anonim ***** válasza:
45%
Inkább az számít, hogy mennyire szeretsz valamit csibálni, ha sikeres akarsz lenni,mint a jegyed.
2021. máj. 11. 11:14
 5/16 anonim válasza:
59%
Szerintem rossz jegy. Egyetemen elfogadható, bár én itt sem szívesen kapok hármast.
2021. máj. 11. 11:15
 6/16 anonim ***** válasza:
76%
Amikor 61%-tól kettes, akkor azért örültem neki, de amúgy gyengécske jegy.
2021. máj. 11. 11:22
 7/16 anonim válasza:
8%

Nekem sosem volt hármasom.

Igaz, én rendes családban nőttem fel, ahol a tanulás alapvető dolog volt.

2021. máj. 11. 11:38
 8/16 anonim ***** válasza:
73%

Attól függ mi a célod. Ha tovább akarsz tanulni, akkor gyenge. Ha az aktuális iskoládat akarod elvégezni, akkor elmegy.

Saját tapasztalatom alapján érdemes addig gürcölni, míg lesz belőle legalább egy négyes. A tanár jobban tudomásul veszi, hogy tudod az anyagot, kevesebbet "kekeckedik". Egy pár négyessel a hátad mögött kevesebbet kell gürcölni, hogy megtartsd a jegyet (ami azonnal egyel jobb is).

2021. máj. 11. 11:39
 9/16 anonim ***** válasza:
81%

Vedd észre, hogy a hármas más néven közepes. Azonos a távolsága a jelestől és az elégtelentől.

Azonban ennek semmi jelentősége. Jelentősége csak annak van, amit akarsz. És ez meg is határozza az életedet.

Ha átlagos akarsz lenni, az fogsz lenni, mert nem fektetsz bele több munkát. Adott körülmények között az lehet kevés, és akkor rosszul fogsz élni. A dolog mindig azon múlik, mennyi munkát fektetsz be a saját jóllétedbe. Azon nem múlik, hogyan próbálod kimagyarázni. Az mindenképpen rossz lesz hosszú távon. Csak később már változtatni sem tudsz rajta.

2021. máj. 11. 11:47
 10/16 anonim ***** válasza:
96%

Ha eddig bukdácsoltál, ahhoz képest jó.

Ha tovább akarsz tanulni, akkor rossz.

2021. máj. 11. 12:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!