Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Meddig mehetnek el ezzel?

Meddig mehetnek el ezzel?

Figyelt kérdés
Hallottam arról hogy egy kutyát meg egy kaktuszt párosítottak. Beültették a kutya sejtét a kaktuszba, és amikor kifejlődött az utód egy kinézetre kaktusz, és olyan az anyagcseréje mint egy kutyának. Na már most lehet ebből több? Pl eljuthatunk oda hogy állat emberrel, ember növénnyel párosodjon? Az már csak azért lenne érdekes mert ha egy növény minden évbe magot vet, akár emberi sejtel megtermékenyítve akár 50 év alatt 50 generáció lehet, és 7 eddig a rekord az embernél. Tehát 48 generációval az unoka után is lehetne újabb megnevezés. Ha pedig állattal sikerül akkor lehet hogy megnőne a házi állat érzelmi szintje. Szóval lehetséges hogy eljutunk idáig hogy az embert is bele vonják?

2021. márc. 5. 17:01
 1/4 Z003 ***** válasza:
100%

Hát nem tudom hogy viccelsz vagy nem, de ez enyhén szólva lehetetlen.

Ha esetleg tudnál küldeni egy linket a cikkhez azt megköszönném.

2021. márc. 5. 18:23
 2/4 A kérdező kommentje:
Csak hallottam róla, nem tudom a cikket megkeresni, de ha azt mondod hogy szinte lehetetlen akkor mindegy is. Csak úgy eljátszottam a gondolattal. Azért köszönöm a választ.
2021. márc. 5. 18:28
 3/4 anonim válasza:
100%

Kromoszóma inkompatibilitás miatt ez lehetetlen

Az meg lehetséges hogy egy adott faj egy dns szakaszát beültessék egy másik egyed dnsébe de ezek nagyon gyerekcipőben járnak még.

Néhány területen azért alkalmazzák pl különböző hiánybetegségek feherjéit gyartatják le bakteriumokkal pl inzulin

Ha érdekel keress rá hogy inzulin gyártás vagy insulin manufacturing

2021. márc. 5. 18:46
 4/4 anonim ***** válasza:

Ez a kutatási irány nem új dolog.

„Láttam egy fickót El Paso-ban, aki meztelenre vetkőzött, majd beugrott a kaktuszok közé. Amikor megkérdeztem, miért tette, azt válaszolta:

- Pillanatnyilag jó ötletnek tűnt!"

2021. márc. 5. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!