A titanic roncsait honnan tudnám beszerezni???
Figyelt kérdés
nem tudja valki honan tundák beszerezni például kanalakt egyéb tárgyakat mi a mód rá??2021. febr. 21. 18:02
11/26 anonim válasza:
Ha nagyon nagy dobra vered, hogy te vettél egy csomó kacatot a Titanicról sokmillió forintért, akkor bizony az "ráhozhassa az emberre a rosszat".
12/26 A kérdező kommentje:
aha
2021. febr. 21. 18:34
13/26 anonim válasza:
nekem van eladó lemezem a titanicról
14/26 anonim válasza:
Es kerdezo: 1000-szer gondold meg, mielott maganszemelytol ilyen dolgot veszel, mert sosem lehet tudni mi eredeti es mi hamisitvany. Mint latod, egy-egy eredeti darab millios tetel lehet.
15/26 A kérdező kommentje:
hát jah észrevettem nem tudom miért olyan drága
2021. febr. 21. 21:45
16/26 anonim válasza:
Mert vannak, akik hajlandóak ezt az árat is megadni érte.
17/26 A kérdező kommentje:
Hát de nem is az nagy kérdés hanem hogy honan van annyi pénze az embernek hogy tud annyit érte adni!!! szerinted??
2021. febr. 21. 23:38
20/26 Wadmalac válasza:
Nekem egy kád kell onnan. Azt mondják, olyan jó minőségű, hogy a mai napig víz van benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!