Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hallottatok már erről?

Hallottatok már erről?

2010. aug. 15. 14:26
 1/9 anonim ***** válasza:
48%

Miért csinálja ezt, aki megteheti? Olyan undorító, hogy van 10 ember, aki kezében tarja a világot, és számára minden más élet értéktelen. Ők meg csak játszadoznak, és jókat röhögnek azon, hogy közben a világon meg hány és hány milliók szenvednek...

Nem, eddig nem hallottam róla, valahogy már kezdek strucc-politikát alkalmazni, mert nem akarom tudni, hány és hány szörnyűséget tesznek még a világgal. Úgyse tehetünk semmit ellene...

2010. aug. 15. 15:19
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha ez Valóban igaz, akkor nem lepődök meg rajta...

Az emberek úgy nyírják ki egymást ahogy van, minden eszközt bevetnek. Pusztulásra vagyunk ítélve!

2010. aug. 15. 15:31
 3/9 anonim ***** válasza:
Eltévesztetted a témakört. Ez itt a tudomány.
2010. aug. 15. 15:35
 4/9 anonim ***** válasza:

"Tíz évvel ezelőtt, még a repülőgépektől származó kondenzcsík perceken belül eltűnt"

Nagy büdös francokat tűnt el perceken belül. 15-20 évvel ezelőtt is szélcsendes időben olyan sokáig maradtak meg mint most.

Ez egy parasztvakítás.

2010. aug. 15. 15:37
 5/9 anonim ***** válasza:
H A Z U G S Á G
2010. aug. 15. 18:00
 6/9 anonim ***** válasza:
tényleg kéne egy öaszeesküvés-elméletek topic, ahova lehetne ezeket zúdítani egyben, aztán akinek arra van gusztusa, onnan szemezgethet, akinek nincs, annak meg nem kell.
2010. aug. 16. 10:41
 7/9 A kérdező kommentje:

Összeesküvés-elmélet... manapság mindeki mindenre ezt mondja. De én láttam már normális kondenzcsíkot, és ez nem az. Pedig én nem vagyok az a tipikus mindenre gyanakvó, összeesküvése-elmélet fanatikus ember, de ez akkor is furcsa. Csak az összehasonlítás végett:

http://www.youtube.com/watch?v=3kcTvqiMNl8

Igaz, nem tudom, a másik gép milyen magasan szállt, jó lenne látni, de nem valószínű, hogy sokkal magasabban, mint amelyik itt látszik - akkor talán némiképp magyarázni lehetne fizikával.

2010. aug. 16. 12:31
 8/9 anonim ***** válasza:

[link]

Ezek szerint korábbra datálható ez az összeesküvés... Nekem az a gyanús, hogy 20 éve nem voltak hosszú "kondenzcsíkok". Két perc guglizás után már találtam is ezt a kijelentést cáfoló képet. Szerintem ennél jóval több is van.

Minden esetre elgondolkodtató, de kétlem az összeesküvés tényét.

2010. aug. 16. 17:54
 9/9 A kérdező kommentje:
én is találtam olyat, ami cáfolja, na de hallottál- e már olyan "összeesküvés-elméletről", amelyet nem cáfolt senki?:)
2010. aug. 16. 20:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!