Hallottatok már erről?
Miért csinálja ezt, aki megteheti? Olyan undorító, hogy van 10 ember, aki kezében tarja a világot, és számára minden más élet értéktelen. Ők meg csak játszadoznak, és jókat röhögnek azon, hogy közben a világon meg hány és hány milliók szenvednek...
Nem, eddig nem hallottam róla, valahogy már kezdek strucc-politikát alkalmazni, mert nem akarom tudni, hány és hány szörnyűséget tesznek még a világgal. Úgyse tehetünk semmit ellene...
Ha ez Valóban igaz, akkor nem lepődök meg rajta...
Az emberek úgy nyírják ki egymást ahogy van, minden eszközt bevetnek. Pusztulásra vagyunk ítélve!
"Tíz évvel ezelőtt, még a repülőgépektől származó kondenzcsík perceken belül eltűnt"
Nagy büdös francokat tűnt el perceken belül. 15-20 évvel ezelőtt is szélcsendes időben olyan sokáig maradtak meg mint most.
Ez egy parasztvakítás.
Összeesküvés-elmélet... manapság mindeki mindenre ezt mondja. De én láttam már normális kondenzcsíkot, és ez nem az. Pedig én nem vagyok az a tipikus mindenre gyanakvó, összeesküvése-elmélet fanatikus ember, de ez akkor is furcsa. Csak az összehasonlítás végett:
http://www.youtube.com/watch?v=3kcTvqiMNl8
Igaz, nem tudom, a másik gép milyen magasan szállt, jó lenne látni, de nem valószínű, hogy sokkal magasabban, mint amelyik itt látszik - akkor talán némiképp magyarázni lehetne fizikával.
Ezek szerint korábbra datálható ez az összeesküvés... Nekem az a gyanús, hogy 20 éve nem voltak hosszú "kondenzcsíkok". Két perc guglizás után már találtam is ezt a kijelentést cáfoló képet. Szerintem ennél jóval több is van.
Minden esetre elgondolkodtató, de kétlem az összeesküvés tényét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!