Senkinek nem jutott eszébe, hogy valamit összeeszkábál, mikor már tudta, hogy süllyed a Titanic?
Figyelt kérdés
Vagy dobált volna a vízre bútorokat, vagy ami lebeg!
A filmben sem vt csak 1 ajtólap de az is véletlen került oda gondolom nem valaki kidomta, hogy jó lesz mert nem süllyed el. Ti megmenekültetek volna?
2021. jan. 21. 15:01
11/15 anonim válasza:
Mennyi fa ajtó lehetett.
A padló deszkák stb.
Gondoltam erre én is.
12/15 anonim válasza:
Sokan próbálkoztak, de nagy részük nem jutott el sehova. Nem volt mivel evezniük, csak lebegtek a semmiben, jelezni sem tudtak. Plusz tény, hogy a mentőcsonakok nem fordultak vissza a túlélőkért.
13/15 A kérdező kommentje:
Hú dememlettem volna ott,
De amúgy , ígyse nemjó életem van,😳
2022. júl. 20. 05:34
14/15 anonim válasza:
Mennyi idő alatt süllyedt el? Lehet, hogy sokan csináltak ilyet, csak egy idő után ledermedtek a tárgyakról a hideg vízben.
15/15 anonim válasza:
Mondjuk streszben leszedni egy fa ajtót is lehet gond, főleg ha a zsanér nem olyan kiemelős...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!