Egy pszichológus hogy tud nyugodtan beszélgetni egy pszichopatával, vagy szociopatával?
Figyelt kérdés
2020. nov. 30. 10:43
11/16 anonim válasza:
9
Nem diagnosztizál semmit mert nem orvos. Ha bármilyen mentális betegség felmerül továbbküldi szakemberhez. A sitten sem a sorozatgyilkosokkal foglalkozik hanem a kábszerrel való visszaélésértlecsukot Lakatos Ronáldinnyócskával cseveg a börtönélet nehézségeiről.
12/16 anonim válasza:
#11-es, tényleg azt hiszed, hogy a pszichológus csak ücsörög egy jegyzetfüzettel és kb. semmi más dolga sincs? Olvass utána, mennyi féle pszichés probléma van, amivel pszichiáterek abszolút nem foglalkoznak.
"szakemberhez" - facepalm.
13/16 anonim válasza:
11 magával a mentális betegséggel valóban nem az ő feladata bármit is kezdeni, viszont nem ez volt a kérdés. ha kizárólag mentálisan egészséges embereknek segítene a börtön megpróbáltatásainak feldolgozásában, munka nélkül maradna. ha csak a pszichopátiát nézzük, a foglyok között kb. 10-20% az előfordulása (és akkor még semmilyen egyéb lelki betegségről nem beszéltünk).
14/16 anonim válasza:
Szemrebbenés nélkül. Ezt tanulta az egyetemen. Hogy te, vagy én nem tudnánk nyugodtak maradni egy pszichopata társaságában, attól a szakember még tud.
15/16 anonim válasza:
Ugyan úgy emberek, személye válogatja
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, talán én tulajdonítottam túl nagy jelentőséget a dolognak.
2020. dec. 2. 18:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!