Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogy van a következő szöveg...

Hogy van a következő szöveg németül?

Figyelt kérdés

Szeretnék az M klánba csatlakozni.Aktív vagyok,gyorsan fejlődöm.Több éves tapasztalattal rendelkezem.Szívesen segítek a klántársaknak.

Tisztelettel:(én,ezt a zárójeles részt nem kell lefordítani)

2010. aug. 10. 13:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Ich will tritte im Allianz M. Ich bin aktiv, habe ich schnell gelernt. Ich gerne über die Partner helfen.

Kb. így tudtam lefordítani.

2010. aug. 10. 13:43
 2/7 anonim ***** válasza:

Klánháború? :)

Ich möchte dem Stamm M beitreten. Ich bin aktiv, gedeihe schnell. Ich bin von mehreren Jahren ausgedient. Ich helfe meiner Mitstämmlern gerne.

MfG,

2010. aug. 10. 13:44
 3/7 anonim ***** válasza:
Első, ezen jót mosolyogtam :)
2010. aug. 10. 13:44
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm!Nem,ez Travian,és nyelvtanulás céljából iratkoztam fel.Meg tudtam volna valahogy fogalmazni,de mégis csak a legjobb klánba jelentkezem a játékban,és nem akartam érthetetlenül fogalmazni.
2010. aug. 10. 13:46
 5/7 anonim ***** válasza:
első vagyok xD jólvanna, még csak 4 éve tanulok németet, és csak az általános anyagot :)
2010. aug. 10. 13:53
 6/7 anonim ***** válasza:
Első, a 4 év alatt nem jó tanárod lehetett, ha csak így tudsz németül. Nem a travianos szakszövegre gondolok, de pl. ich will tritte? ez miez. A második fordító verziója fasza! (Y)
2010. aug. 10. 13:58
 7/7 anonim ***** válasza:

Én is négy éve tanulok németet (7.-ben kezdtem, most 11.-be megyek), heti négy órában. Csak, hogy tisztázzuk az erőviszonyokat. Ich will tritte... ezmiez? Az még hagyján, hogy segédige után nem a főige jön, hanem minden más mondatrész, és a keret lezárásaként a végére a főige... de a treten igének nincs is olyan alakja, hogy tritte. Semmilyen számban, személyben, igeidőben.

A második voltam.

2010. aug. 10. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!