Az ISS-en milyen lehet berúgni?
Voltak már ilyen kisérletek?
Vagy azt nem mondják meg?
Pfúúú ja, mikor azt sem tudod merre van fel meg le... Most gondold el ugyanezt odafenn, ahol eleve nincs is fel meg le :D
Amugy néztem videokat Hadfieldtől, meg mástól, mindegyikük úgy nézett ki, mintha hizott volna 20 kilót. Fel volt püffedve az arcuk. Nem is tulajdonitottam neki jelentőséget, csak később tudtam meg, hogy itt lenn ugye a gravitáció folyamatosan húzza lefelé az arcunkat is, ott fenn meg nem, és ott fenn minden arcrészlet visszakerült oda, ahová nőtt, nem pedig ahová lóg, mint idelenn :D Na és most gondolj bele, hogyan nézhetsz ki berúgva odafent, amikor eleve megpüffed az arcod a kitáguló hajszálerektől.
Meg aztán a gravitáció idelenn a folyadék lenntartásában is segit, szerintem odafenn nem is tudnál annyit meginni, mint itt lent. Meg aztán ott aztán tényleg nem lenne egy ép pont sem, ha már szédülni kezdesz, szóval tuti hogy nagyon gyorsan kidobnád a taccsot... De mivel ugye ott nincs gravitáció, hát nem szeretnék én lenni a takaritónő :D
"Voltak már ilyen kisérletek? Vagy azt nem mondják meg?"
Nem hinném, hogy voltak ilyen kísérletek, de ha lettek volna, szerintem semmi titkos nem lenne benne. Csak hát vannak ennél fontosabb kísérleti témák is.
Értem én ,de ha elmegyünk a Földről akkó ott is kell mulatni is,vagy smafu minden?
Akko minek ez a egéssz?
HE?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!