Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Mit gondoltok Elon Musk...

Mit gondoltok Elon Musk ötletérôl?

Figyelt kérdés

Ez nem személyi jogi kérdés?

[link]

C, szerintem erre sok szükségünk nincs.

2020. aug. 24. 13:09
A kérdező szavazást indított:
Nekem tetszik
Botrányos
egyéb
23 szavazat
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:

“Úgy vélem a kiborgizmus a húszas évek második felére normális dologgá válik, még ha nem is lesz kifejezetten mainstream. Lassan elfogadják majd az emberek.

El kellene kezdenünk megváltoztatni saját magunkat, a bolygónk helyett. Az éjszakai látással például sokkal kevesebb energiát használnánk, mint amennyit most fogyasztunk.”

nekem ezek a biorobot chipes emberek túl sci-fi, nem?

2020. aug. 24. 13:13
 2/14 anonim ***** válasza:
82%
Nem rossz dolog, de ennek még 20-30 év kell. :)
2020. aug. 24. 13:14
 3/14 anonim ***** válasza:
71%

"szerintem erre sok szükségünk nincs"

És kit érdekel, hogy szerinted mire van szükségük az embereknek? Ő egy magánember, a saját pénzét arra költi, amire akarja.

2020. aug. 24. 13:49
 4/14 anonim ***** válasza:
100%

Az ő életében ez nem fog megvalósulni már, legalábbis nem olyan csoda módon.

Az, hogy mit hoz a jövő egy másik kérdés.

2020. aug. 24. 13:53
 5/14 A kérdező kommentje:

Mire fel ilyen nagy a mellényed? Nincs még suli?

2020. aug. 24. 14:02
 6/14 anonim ***** válasza:
12%
Zseni. Ki meri mondani azt ami igaz és amit mindenki igaznak vél. Pl az univerzum egy szimuláció, a földönkívüliek építették a piramisokat.
2020. aug. 24. 14:05
 7/14 anonim ***** válasza:
81%
Az én agyamat biztos nem fogják rákötni semmire, mert nem kívánok biorobot lenni.
2020. aug. 24. 14:06
 8/14 anonim ***** válasza:
91%

"Zseni. Ki meri mondani azt ami igaz és amit mindenki igaznak vél. Pl az univerzum egy szimuláció, a földönkívüliek építették a piramisokat."

LOL

2020. aug. 24. 14:07
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
#5 És Te milyen jogon beszélsz többesszámban, hogy "szerintem erre sok szükségünk nincs", a helyes így lenne "szerintem erre nekem nincs szükségem". Ne Te döntsd el, hogy másnak mi kell. Senki se fog kötelezni, hogy használd, de nem is kell haszálnod, mert mire oda jutunk, hogy forgalomba kerül, addig már valószínűleg nem élsz, de ha élnél is akkor se fog senki se kötelezni, hogy használd, főleg hogy olyan technológiáról lesz szó, amit megsem tudsz majd fizetni.
2020. aug. 24. 14:08
 10/14 anonim ***** válasza:
34%
Mindegy, a kérdező hőbörögni akar, akkor hőbörögjön és főjön meg a saját levében. A világ meg halad tovább.
2020. aug. 24. 14:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!