Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek mikor a Titanic...

Szerintetek mikor a Titanic elsüllyedt lehettek emberi hullák a roncsban??

Figyelt kérdés
Tehát közvetlen utánna lehetek emberi tetmek a roncsban illetve hogy kerültek oda és meddig lehettek ott??
2020. júl. 30. 12:55
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy benne maradtak, például az alsó szinteken.
2020. júl. 30. 13:40
 2/10 A kérdező kommentje:
hol az alszo szinteken ?
2020. júl. 30. 13:48
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem néztem utána, de biztos vagyok benne, hogy páran benne maradtak. Van olyan ember, aki, ha nagyon megijed, úgy elbújik, hogy senki nem találja meg. Na, ő még mindig ott van!
2020. júl. 30. 14:00
 4/10 Wadmalac ***** válasza:
100%

Nagyon sokan maradtak bent.

A harmadosztály nagyjára konkrétan rázárták az ajtókat, hogy el ne happolják a csónakokat a "VIP" utasok elől.

És rajtuk kívül biztosan voltak sokan, akik túl későn kezdtek a menekülésbe, amikor már nem volt kiút.

Szerintem keményen háromjegyű szám a bent ragadt létszám.

2020. júl. 30. 14:15
 5/10 Wadmalac ***** válasza:
83%

"In total there were an estimated 1,517 people killed in the sinking of the Titanic, 832 passengers and 685 crew members.

68% – the percentage of people on board (passengers and crew) who were lost in the disaster.

53.4% – the total percentage who could have survived, given the number of lifeboat spaces available."

Szóval az összes odaveszett 1517 emberből 53,4%: 810 fő élte volna túl, ha van elég mentőcsónak, de nem volt, ezért haltak meg. Ők biztosan kijutottak, csak a hideg vízben haltak meg.

707 ember pedig magával a süllyedő hajóval együtt elsüllyedve halt meg.

Ennek egy része a fedélzeten, az örvény által lerántva stb., de jókora része még a hajóban volt.

2020. júl. 30. 14:20
 6/10 A kérdező kommentje:
szerinted volt örvény mert már kérdeztem de azt mondtak hogy nem volt !
2020. júl. 30. 15:49
 7/10 Wadmalac ***** válasza:
100%

"szerinted volt örvény mert már kérdeztem de azt mondtak hogy nem volt !"

Valamekkora biztos volt, hiszen minden vízben mozgó test produkál örvényeket. Legfeljebb ha lassú a süllyedés, nem olyan erős a lehúzó ereje.

Nem tudom, itt mekkora lehetett.

Az is lehet, hogy a felszínről lerántáshoz kevés, de ha valaki mondjuk már a mélyebb merülésben lévő hajón jutott csak ki, ott már lehetett elég erős, hogy hiába jutott hajón kívülre, felszínt mégsem tudott érni.

Ilyen hideg tengervízben a halottak sem feltétlenül emelkednek felszínre, napok múlva sem.

2020. júl. 31. 07:01
 8/10 A kérdező kommentje:
azt mondo szoval akkor lehet hogy volt örvény halottak??? éas szerinted szenvedhettek?
2020. júl. 31. 07:39
 9/10 Wadmalac ***** válasza:
100%

Ezt most nem teljesen értem.

Mind vagy a hideg víztől, vagy fulladással haltak meg, akárhol voltak.

Egyik sem egy majális.

2020. júl. 31. 10:04
 10/10 A kérdező kommentje:
jah
2020. aug. 1. 07:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!