Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ez mit jelent? Milyen nyelven...

Ez mit jelent? Milyen nyelven van?

Figyelt kérdés

kaptam egy üzenetet, és nem tudom milyen nyelven írták. és ezért nem tudom mit jelent. ha valaki esetleg tudja milyen nyelven van azt megköszönném.

ez volt benne:

"Tárgy: puntos

oye xk no me dais puntos para lo de las granjas??jajajajajaj"

2010. aug. 3. 13:43
 1/9 anonim ***** válasza:
spanyol, de nem tudom, mit jelent :(
2010. aug. 3. 13:52
 2/9 A kérdező kommentje:
köszönöm:) már azis segítség, h tudom milyen nyelven van.
2010. aug. 3. 13:58
 3/9 A kérdező kommentje:

XK hallom add nekem egyetlen pontot sem a gazdaságban? jajajajajaj

ezt adta ki a google fordító. most ez mi akar lenni?

(ha az segít, a farmerama.hu-n kaptam az üzenetet)

2010. aug. 3. 14:01
 4/9 anonim ***** válasza:
XK azt hallotta,hogy nem adsz több pontot a farmnak? igen igen igen igen.. Valami ilyesmi. A játékot aligha ismerem,húgom játszik vele. De hogy mit jelenthet azt nem tudom. Gondolom valami pont adásról van szó,hogy nem adsz pontot valakinek vagy pénz az XK az meg ntm duom,hogy most személy akart lenni vagy micsoda?
2010. aug. 3. 14:04
 5/9 anonim ***** válasza:
A puntos pedig a pont
2010. aug. 3. 14:04
 6/9 anonim ***** válasza:

A jajajajajaj = hahahahahaha

Na csak összerakjuk =)

2010. aug. 3. 14:07
 7/9 A kérdező kommentje:

háát, nem hangzik tul értelmesnek öszintén szolva, mert felvett valaki szomszédnak, és az küldte az üzenetet.

és így egyáltalán nem értem mit akar. mert olyan volt, h németül is kaptam üzenetet, de az azt akarta, h nemtom milyen bokrot küldjek neki ajándékba.

ez most mit akarhat?

2010. aug. 3. 14:11
 8/9 anonim ***** válasza:
pontot vagy pénzt.
2010. aug. 3. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
A google fordítóban van olyan, hogy nyelv felismerése. Nekem egyből kidobta, hogy spanyol, de már amikor megláttam rájöttem, mert beszélek neten keresztül spanyolokkal, és rohadtul idegesítően jejejejejeje meg jajajajaja-znak...
2010. aug. 3. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!