Be lehetne ültetni férfiakba csikóhal dns-t, hogy tudjanak szülni?
A szülj még egy magyart program lenyűgöző és gondolatébresztő előadásai által merült fel bennem a gondolat, hogy nem lehetne-e kísérletezni ilyesmivel?
Szerintem sok gondot megoldana:
pl. a munkahelyen így ugyanakkora eséllyel vennék fel a nőt is, hiszen a férfi is gondolhat egyet és elmehet szülni egyet.
Plusz szerintem redukálná a homofóbiát is, hiszen így a meleg férfiak is beteljesíthetnék a bibliai parancsot, ami a sokasodásra vonatkozik.
Tehát egy csapásra szűnne meg a hímsovinizmus és homofóbia és mindehhez csak csikóhal dns kellene. A Jurassic parkban láttam, hogy a dínószauruszokat béka dns-el pótolták ki, akik így képessé váltak nemet váltani. Ha genetikailag módosítanánk az embert csikóhal dns-el, akkor a férfi is szülhetne, nem?
A férfinak nehéz, megterhelő munkát kell végeznie, a nőnek fájdalmas szülésen kell átesnie.
Isten ezzel büntette az embert, amiért engedetlen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!