Valójában az új világrend alatt értik a világvégét?
mert valahol azt olvastam hogy egy zsarnok világ fog uralkodni( nem mintha most nem abban élnénk)
de amott meg világvégéről beszélnek
és ezért gondoltam, hogy talán a világvége az új világrend
van értelme?
létszives csakis azok írjanak, akiket komolyan érdekli a téma
normális választ fog írni
mert akit nem érdekel az a hallgatásával jelez oké?? és már egy lépés tesztek ezzel a jó jövő felé, hogy nem szitkoztok e kérdés miatt
megértéseteket köszönöm:):):)
Nem lesz világvége,csak a Föld jelenlegi lakosságának 85%ának.Egy nagy központilag irányított világ lesz(?),ahol a zsid@k uralkodnak,és csak 1milliárd gojra "van szükségük" rabszolgának.Ennek jelei:IMF uzsorakölcsönök(akik felvették is az ő embereik),gázai mészárlás visszájárafordítása,médiabutítás...
Ha végiggondolod sajnos zseniálisak!Nem tetszik a törvény,megveszik a törvényalkotókat!
KKedvesem!
Nagyon megértelek,mert engem is nagyon érdekelt ez a téma is fiatal koromban.Ahoz,hogy az ember átrágja magát egy kérdésen,hogy azt megoldja,információra van szüksége,ahoz olvasni kell.A Biblia végén van a Jelenések könyve,ajánlom figyelmedbe.(a sok ostoba helyett akik kinevetik azt akit valami komoly dolog érdekel)Világvége egyhamar nem lesz,mert azt Jézus ezer éves uralma előzi meg
Végkövetkeztetésem volt a magam számára: Úgy,vagy más módon ez az életem befelyeződik.Azért akad még öröm is .Most például az,hogy nem a rablók,hanem a FIDESZ-KDNP
győzött.Megelégítő megoldást kivánok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!