Ha fel szeretnék jutni az űrbe, hol lehet jelentkezni?
Nem trollkérdés, komoly!
Tudom, kb. 1% esély van, hogy pont engem választanának. De mégis, ha európaiként meg szeretném próbálni, hogy beválogassanak egy programba, hol lehet jelentkezni? Van erre honlap?
Nem, és a te válaszod a bunkó.
Ugyanis az oldal külön megkér, hogy MIELŐTT felteszel egy kérést, keress utána.
Tehát vagy nem olvastad el a szabályzatot, vagy magasról fütyülsz rá, és még ráadásul neked áll följebb!
5: Egy ilyen kérdés aktualitása hónapról hónapra változhat. Ha találok egy hasonló kérdést, amit két éve tettek fel, az símán lehet aktualitását vesztett. De lásd, hogy nem trollkodom, hasznost nyomtam a válaszaidra.
Tudni szeretném, hogy ha komolyan gondolok egy ilyen elhatározást, hol kellene elindulnom, mik volnának az első lépések.
Az előző ilyen kérdést érdemes lenne megnézned, mert abban leírtak pár módszert.
Már nem emlékszem pontosan, de jók voltak.
"Tudom, kb. 1% esély van"
Annál jóval kevesebb...
2016: Rekordszámú, több mint 18 ezer pályázó jelentkezett az amerikai űrkutatási hivatal legújabb űrhajósképzésre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!