Normális a jelenlegi időjárás?
# 2 Köszönöm a rengeteg infót, érdekesnek találtam. Mifelénk (Vác, és környéke) utoljára jelentősebb csapadék március 5 környékén volt. Ha jól emlékszem áprilisban egyetlen egyszer hullott pár csepp, ami gyakorlatilag meg sem látszott még a betonon sem, nemhogy a kertben.
Jól emlékszem, hogy 2007 nyara elég forró volt, nyár elején, vagy késő tavasszal elég sok csapadékkal?
Ami az áprilisi hőmérsékletet illeti, nekem nem rémlik, hogy évekkel ezelőtt, úgy 10-15 évvel ezelőtt jellemzőek lettek volna a 25-26 fokok már egészen április elejétől. A nap iszonyatosan éget már most, de egyébként lehet, hogy a magasabb páratartalom miatt más a hőérzete is az embernek. Az elmúlt egy hétben például nekem állandóan olyan melegem volt, mint nyáron szokott lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!