Hogy tudnám kamatoztatni ezt a fajta képességem?
Szerintem próbáld meg az ilyen pénzkeresős dolgokat mint pl. Amway. Ott jó ha bele tudsz akárkibe akármit beszélni. Nézz utána suerintem pont neked való. :D
ja.
es tudod ki a legnagyobb?
nem, nem a Kissadam, a KAP, a Hadhazi vagy a Bodocs.
nem is a Fabry.
hanem Gyurcsany. szal lehetnel standupos miniszterelnok
vagy ertekesitesi manager, magyarul ugynok (nem titkos)
sok szerencset...
Azt észrevetted, hogy rendkívül sokat használod a "rendkívül" szót? Némi szerénységet is magadra eröltethetnél, ha már egyszer olyan marha intelligensnek hiszed magad. Menj el egy mensa tesztre és ha sikeresen teljesíted, akkor valóban gondolhatod magadról mindezt, de azt is próbáld szerényen viselni.
Szerintem tanulj tovább és keress valami normális pályát. Ne mások átbaxásából próbálj meg megélni, mert az hidd el nem az intelligencia fokmérője. A nagy dumádat meg kamatoztasd a csajoknál, de ne ez legyen az egyetlen "értéked", mert a nagy duma csak álca, legyen mögötte tartalom is - szerintem.
Hát... a leírt szövegeddel, "rendkívüli dumáddal" nem győztél meg, hogy lenne ilyen képességed. :)
De lehet ez volt a célod, és akkor nem beképzelt vagy, hanem baromi jó arc!
Tanulj filozófiát. Ott igazán megtanulsz érvelni, motiválni másokat, megtudhatod mi az igazi kommunikáció, és talán szerényebb is leszel. Sőt, az is fejlődik, ahogyan kifejezheted magad!
Üdv. Sz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!