Hasasasa kérdése:
Ez meg mi lehet?
Figyelt kérdés
2010. júl. 22. 14:54
11/18 anonim válasza:
Hát az első tuti hogy a bátyám XD a 2.at nem tudom, de engem is érdekelne.
12/18 anonim válasza:
Az 1. az szerintem tuti photoshop :D
A 2.at már láttam az nagyon durva :D
Mondjuk arra valaki azt írta, hogy valaki maszkban van...de ha megnézed akkor alul lehetne látni azt a valakit aki beöltözött, de ott nincs.
elég valódinak is tűnik, de fogalmam sincs,hogy kamu e vagy sem...:S mindenesetre félelmetes :D
13/18 anonim válasza:
Vajon miért egy ládán van ez a "valami" a második videon? Az ember teste a ládában van, a fejét kidugja a tetején. A "valami" teste egy kutya, talán egy agár, de a fejét eltakarja a paróka, amit a ember visel. Egy nagy átverés.
14/18 anonim válasza:
Vajon mért ilyen homályosak mindig az ilyen jellegű videók? Nehogy ki lehessen már venni a részleteket, mert azzal rögtön lebuknának.
15/18 anonim válasza:
Ő állítólag a világ legrondább nője!
17/18 anonim válasza:
az első tuti photoshop de a második talán emberkísérlet
ki tudja mikre költik a pénzünket...ilyeneken is kísérletezhetnek
18/18 A kérdező kommentje:
kLón???
hehe
2010. júl. 30. 10:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!