Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Ajánlanátok nekem Krimis...

Ajánlanátok nekem Krimis könyveket? (Lent a többi. )

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Olyan könyvet szeretnék ,ami a kriminológiával foglalkozik. Nem tankönyv és mégse "közkönyv"(úgy értve nem ilyen "gyerekes" kevés információval ellátott).Bármi jó, csak legyen sok-sok valóságalapja.FBI ,CIA-és féle is megfelelő.Vagy annál inkább ez a PROFILOZÓS cucc érdekel.Ha esetleg bolti könyv vagy netes letölthető bármi ilyesmi megfelel.(Internetes letölthetőre lenne rá most (egyenlőre) keretem.)

Hát ezt a kérdést nem írhattam a "szórakozás--> könyv" rovatba mert nem igen kapnék "kielégítő" válaszokat.

Remélem itt kapok!Köszi előre is.:)

CsáoOo![17/F]

2010. júl. 22. 01:24
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
a holtsáv :D
2010. júl. 22. 02:23
 2/6 anonim ***** válasza:

én beírtam a google-be:

[link]

2010. júl. 22. 09:05
 3/6 anonim ***** válasza:
ha irodalmi temaju is erdekel, ajanlom Tom Clancy-t. politikai thrillereket es krimiket ir. es elegge elismert. nem tudom, ilyen jo-e neked.
2010. júl. 23. 09:05
 4/6 A kérdező kommentje:

hát majd utána szaglászok milyen az :) köszi (utolsó)

utolsó elöttinek meg köszi meg minden de én a véleményekre vagyok kiváncsi.kézenfekvű ajánlatokat szeretnék amiből tényleg tanulni is lehet.

továbbra is várom az ajánlatokat köszi előre!

2010. júl. 26. 16:20
 5/6 anonim ***** válasza:
regisztrálj a www.moly.hu-n, a sok könyvbuzí biztos tud ajánlani valami jót. Keresd @Pável -t vagy @Vargarockzsolt - ot.
2010. júl. 27. 13:20
 6/6 anonim válasza:
Richard Castle könyvek nagyon jók, bár igaz hogy felnőtteknek ajánlájk:)
2014. dec. 31. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!