Van ennek a matematikai szövegnek értelme, vagy csak szimplán vicc?
Dancsó Péter videójában láttam az alábbi szöveget, így feltételezem, hogy vicc, de nem vagyok benne biztos:
"És azt tudtad e hogy ha a számokat ciklikusan permutáljuk, akkor a logaritmus alaphatványi kitevőjéneka matrixolt reciproka kvantál, és ekkor modulárisan, és bifokálisan negál a szám természetes transzferkarakterisztikájával, melynek eredménye egy milliomodik hatványbeli címzéssel maszkolt kvantum, mely függvénytanilag korrelál a Fletcher-görbe inverz faktorával.??????"
Matematikus vagyok, de erről a mátrixolásról nem tudok. De gondolom, hogy az eredménye egy mátrix. Annak viszont nem reciproka szokott lenni, hanem inverze.
A műveletek:
1. Permutáció.
2. Logaritmus meghatározása valamilyen alapra.
3. A logaritmus alapjának valamilyen hatványra emelése.
4. Mátrixolás. Megjegyzés: Ismeretlen művelet.
5. Reciprok képzése.
6. Természetes transzferkarakterisztika vétele Megjegyzés: Ismeretlen művelet.
7. Moduláris és bifokális negáció. Megjegyzés: számoknál negációnak az ellentettképzést szokták venni, annak pedig nincs másik operandusa.
8. Milliomodik hatvány.
9. Kvantum megtalálása. Megjegyzés: részecskefizika.
10. Fletcher-görbe számítása.
11. Faktor meghatározása. Megjegyzés: A faktor az tényező, itt vajon melyiket kell venni?
12. Inverz képzése.
13. Függvénytani korreláció keresése. Megjegyzés: A korrelációt a statisztika használja, de a függvénytanban nem került elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!