Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Szerintetek lehetséges?

Szerintetek lehetséges?

Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem el énekelni és sajnos még csak 2 oktávos hangterjedelmem van. Az lenne a kérdésem, hogy kellő mindennapos bemelegítéssel és gyakorlással több év alatt (nem 1 évre gondolok itt természetesen:))eltudnám érni, azt, hogy 3 vagy esetleg tényleg max 3,2 oktávos hangterjedelmem legyen és esetleg tudjak énekelni kevert/mell/fej hangokat (tudom, hogy regiszterek:)) és rengeteg idő múlva tudjak Whistle noteseket énekelni? (Whistle register..: mint például Mariah Carey, Ariana Grande) tudom, hogy ehhez tényleg borzasztó sok idő kell és rengeteg munka gyakorlás, de szerintetek lehetséges elérni? Válaszaitokat nagyon köszönöm!🤗

2019. nov. 9. 23:44
 1/3 A kérdező kommentje:
Ui.: Járok énektanárhoz:)
2019. nov. 9. 23:46
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehetséges. Főleg felfelé fejleszthető, de ha nem vagy még a fizikai korlátaidnál, akkor lejjebb is.
2019. nov. 10. 16:07
 3/3 A kérdező kommentje:
Oké. Köszi!:) A Whistle registernek egyébként mi a magyar neve?:D Mindenhol kerestem, de sehol se találtam róla információt magyarul.
2019. nov. 10. 16:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!