David212 kérdése:
Milyen ez a régészeti lelet?
Figyelt kérdés
Még anno kaptunk egy vázát egy osztrák bácsitól, amire azt mondta hogy régésztől kapta. Látszik rajta egyértelműen, hogy régészeti lelet, mert össze van ragasztva. Zöld váza, 2 füllel, középen kövérített, allul fellül karcsúsított. Blombázott (bár nemtom hogy az minek) Főleg érdekel, hogy mikorból, honnan való, és hogy a blomba mit jelent.2019. szept. 26. 20:37
2/8 anonim válasza:
Érdekes lenne a plomba is.
Ha lelet, akkor nem lehet nálad. Az állam tulajdona.
3/8 A kérdező kommentje:
Mondjuk akkor az is igaz
2019. szept. 26. 20:57
4/8 A kérdező kommentje:
Akkor ez biztos hamis
2019. szept. 26. 21:01
5/8 anonim válasza:
"Látszik rajta egyértelműen hogy régészeti lelet, mert össze van ragasztva."
Szóval minden váza, kaspó, korsó, ami egyszer eltört és összeragasztották, az már régészeti lelet???
Nem semmi definíció! :D
8/8 A kérdező kommentje:
Leszedtem mert közben kaptam rá választ hogy hamis. Am úgy értettem, hogy látszik rajta, hogy valaki megpróbálta rekonstruálni
2019. szept. 27. 21:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!