Kezdőoldal » Tudományok » Egyéb kérdések » Hogyan csináljak házilag...

Hogyan csináljak házilag légkondit? Sürgős

Figyelt kérdés
2010. júl. 12. 17:37
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
70%
Sok-sok zacskó tört jég alá tegyél a végén bedugaszolt, pár centinként kilyuggatott, összetekert slagot, és a teljesen felnyomott légkompresszorból engedd bele szép lassan, ami benne van. Amíg elrohangálsz jégért a legközelebbi benzinkútra, addig simán újra tele a légtartály is.
2010. júl. 13. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:
Annyira jókat mondtok:D
2010. júl. 15. 23:27
 13/16 anonim válasza:
88%

Ásd be magad a föld alá és kérd meg, hogy gyújtsanak tüzet feletted... (sörnél működik):D

Amúgy Yotube-ra minden sz*rt feltesznek csak keresni kell... (ha nem tudsz angolul [link]

Légkondi angolul: air conditioner; házilagra csak írd be, hogy: home csak, hogy ne kelljen sokat keresned:D : http://www.youtube.com/results?search_query=air+conditioner+..

2010. júl. 16. 07:50
 14/16 anonim válasza:
A ventilátor-vizes ruha kombináció amúgy tényleg működik. Kipróbáltam. Egy 50x50 cm-es vásznat bevizeztem, és a ventilátor elé rögzítettem úgy, hogy fölül megkötöttem, így alul szabadon kiáramlott a levegő. Oda feküdtem én. Egészen jó hűvös levegő jött rám, de meg is mértem mennyi az annyi: a 28 fokról induló hőmérő kijelzője ott a "hideg" légáramban lement 26.5 fokra. Nem rossz mi?
2012. jún. 25. 20:17
 15/16 johny85 ***** válasza:
2023. jan. 16. 16:21
 16/16 johny85 ***** válasza:
én parabolából akarok,went hiderge fentre meg a meleg.csak ezzel egy gond van kifogy a meleg akkor fúja be a hideget helyette.Ezt hogy lehetne megoldani mert nem találtam semmi levegős termot
2023. jan. 16. 16:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!