Mértékegységváltásban segítség?
Az alábbi mértékegység átváltást kell elvégezni:
gyök(mm)*(°C/A)*(g/s)^(2/3)*mV^3
Ezt át kell váltani az alábbi SI mértékegységbe:
gyök(m)*(°C/A)*(kg/s)^(2/3)*V^3
Tehát:
1*[gyök(mm)*(°C/A)*(g/s)^(2/3)*mV^3] = konst*[gyök(m)*(°C/A)*(kg/s)^(2/3)*V^3]
Mennyi a konst mérőszáma, és mi a mértékegysége?
Uristen.
Ti kajak ennyire retardáltak vagytok???
Ott az első válaszom, az a gyó
Hú, öcsém, te aztán tudsz érvelni...
Egyébként itt szépen kiadja, hogy igazam van:
@16:36
Jól számoltál az mV-t millivoltként értelmezve.
Egyébként meg ha nem kötjük ki, hogy * jel kötelező ha mértékegységek szorzata van akkor valóban félreértésre ad okot. Aztán igazodjon el a fene, volt már aki x-el jelölte a szorzást de mindenki azt hitte hogy ismeretlen "ikszet" jelöl vele. Volt aki egybeírta a mértékegységek szorzatát, volt már olyan is aki vegyesen hol így hol úgy stb stb. Ha itt ha nem is volt indokolt méter szer volt köbnek nézni, de legalább jól számoltam a szerint dekódolva.
@16:13
A közelítő érték 3.162*10^-13 ahogy itt valaki linkelte. 10^(12.5) az abszolút pontos. Én meg azon röhögtem ha már erről van szó 😂😂😂😂😄😁😀 hogy a rossz eredményt annyi tizedesjegyig kiírtad egy sorba ami törölve is lett (tegnapi 22:47-es válasz), hogy akadályozta a Válasz küldése gomb megtalálását mert azt is nagyon elvándorolt miatta.
"10^(12.5) az abszolút pontos"
Javítás : 10^(-12.5) az abszolút pontos
LOL :D
amugy igen, az utsónak igaza van, ezt elb@Wsztam
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!