Kezdőoldal » Tudományok » Alkalmazott tudományok » Az állatoknál melyik fajnál...

Az állatoknál melyik fajnál van a legnagyobb méretbeli különbség? Pl van óriásteknős meg ékszerteknős ami közt lényeges a méreteltérés.

Figyelt kérdés
2010. júl. 3. 07:52
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
A japán óriásrák. Én "csak" 3 méteresnek tudtam.
2010. júl. 3. 23:32
 12/13 anonim ***** válasza:

"4 méteres rák ? :DDD

vicces vagy ;)"

- Igen, ilyen vicces vagyok: [link]

Bocsánat, csak 3,8 m.

(Az ilyen miért nem néz utána a dolgoknak, mielőtt leolt másokat, és magát égeti le?)

2010. júl. 4. 07:16
 13/13 anonim ***** válasza:
Az ilyenek nem néztek a dolognak a végére igazad van, de ezen az alapon te sem vagy túl körültekintő, és "utánolvasó", hiszen említhetted volna a medúzákat amik között volt 40 méteres, és létezik pár milliméteres is! Vagy, hogy mást ne említsek a laposférgek között van, ami eléri a 30 méteres hosszt, ugyanakkor vannak belőlük pár milliméteres apróságok is. Egyszerűen túlzónak tartottam a 4 m lábhosszúságú rákot, ennyi a történet. A fotó, ami fellelhető nyilván nem ekkora példányt mutat. és a Wikipédia nekem nem eléggé hiteles ilyen szempontból, sajnálom ...
2010. júl. 6. 11:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!