Hogy lehet emlősöket legegyszerűbben ehető masszává változtatni?
Az évszázad vállalkozásán gondolkozom. Több ötlet is felmerült: (1) igen nagy teljesítményű mikrohullámokkal szétrobbantani, (2) kipréselni a lét, és a maradékkal összeturmixolni, esetleg (3) ledarálni a szóban forgó emlősöket. A lényeg, hogy sok kisebb konzervdobozba elférjenek a massza adagok, és ne keletkezzen hulladék. Mindent fel kell dolgozni - szőröstül-bőröstül!
Ha még mobil is lenne a találmány - tehát kamionokon szállítható -, akkor az maga lenne a tökély.
Várom a zseniálisabbnál zseniálisabb ötleteket. :)
Asszem szerelmes lettem 😍😍
Végre egy férfi aki nagyban gondolkozik!!!!
Amúgy meg gusztustalan
Szerinted a húsüzemek mit csinálnak?
Bátyám volt virsli és párizsi gyárban, pontosan ezt csinálják. Azóta nem eszik virslit.
Ezt a folyamatot már régesrég gyártásrechnikailag tökéletesre optimalizálták.
Le vagy maradva...
A jövő az őssejtekből növesztett hús. A teljes állat táplálása, nevelése és mindenféle etikai szopás helyett több nagyságrenddel növelhető lehetne a hatékonyság, ha laborban nőne tartályokban az izomszövet... ami akár megegyezhet az eredetivel ízben, állagban.
" kipréselni a lét"
Én ezt a főnökömmel teszem minden hónapban...
Nem, 8-as, pénzügyes vagyok... ;-)
#7
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!