A motor dugattyúja harmonikus rezgőmozgást végez?
Figyelt kérdés
Nem akkor lenne harmonikus rezgőmozgás, ha a hajtókar végtelen hosszú (vagyis mindig függőleges) lenne?
Nem zavar be a ferdeség, vagy Pithagorasz-tétel, vagy ilyesmi, vagy rosszul értelmezem?
2018. dec. 6. 23:05
11/13 anonim válasza:
De ismerve a lepontozókat, fogalmuk nincs az adott témakörről, ebből is látszik, milyen buták és idióták. Nem is értem, hogyan hordott össze a szél ennyi ostoba lepontozót egy kupacra.
Ez már a társadalomra nézve is veszélyes...
12/13 dq válasza:
Pff én a tudomány rovatban az elmúlt pár hónapban kb 1x kaptam 60%-nál többet... Ez most ilyen.
13/13 Wadmalac válasza:
Piros kéz nyomkodásához nem kell diploma.
Meg kulccsal végighúzni a parkoló autókat, berúgni a buszmegálló üvegét, kukákat felrúgni stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!