Középszintű informatika érettségi mennyire nehéz?
Ősszel szeretnék belőle érettségizni középszinten.
Youtubon fent van az összes évi info érettségi megoldása.
Ennyi elég lenne hozzá hogy 5 -re érettségizzek?
Bocsi
Kell betölteni és menteni. Érettséginél az Excelnél jöttem rá, hogy azért pár infó órán még résztvenni nem ártott volna. Elején volt egy feladat aminek a függvény számolására épült a többi pont. Na ez a függvény nekem hiányzott, így a hátra lévő többit se bírtam megoldani, ezért megcsináltam a formázást aztán ennyi.
Word ppt az egyszerű volt, szóbelire meg úgy mentem, hogy semmit nem tanultam rá. És meglett a hármas, ami majdnem négyes. Ha kellenek olyan tételek amit tanár dolgozott ki, akkor elküldöm.
Én azt csináltam, hogy az utolsó két hónapban naponta kb egy órát (két feladat -> két naponta egy sor) szántam rá.
99% lett, sikerült félreolvasnom az egyik pontot :c
Nem dicsekvésként írtam le, hanem hogy megmutassam, hogy egy kis készüléssel nagyon jót lehet írni.
"Youtubon fent van az összes évi info érettségi megoldása.
Ennyi elég lenne hozzá hogy 5 -re érettségizzek?"
Nem. Attól, mert Youtube-on fent van, még nem lesz a tudásod ötös. :D Akkor lesz ötös, ha szövegszerkesztésből, táblázatkezelésből, adatbáziskezelésből, meg webszerkesztésből képes vagy önállóan az optimális követelményeket alkalmazni. Tehát pl. odatesznek eléd egy dokumentumot, leírják, hogy hogy kell megformázni, és azt neked meg kell csinálni. Vagy ott van egy halom adat egy táblázatban, és megmondják, miket kell kiszámolni. Stb, nem részletezném most. De egyik sem követel meg valami hú, de magas szintet.
Szóbalin meg vagy megmutatod, hogy minimálisan tájékozott vagy informatikából, és az előző 2+4 évben nem csak Facebookoztál; vagy egyszerűen benyalod a szóbeli tételeket, és nulla tudással felmondod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!