Mit dobjak/öntsek a vízbe, hogy abból gyorsan, nagy gőz (/füst) "felhő" jöjjön ki?
Az alap koncepció az, hogy egy főzős színdarabot fogunk készíteni! A színdarabban az egyik séf miközben csinálgatja az ételt, szórja bele a hozzávalókat és az egyik után kellene hogy ez a reakció megtörténjen! Ez remélhetőleg jól nézne ki és viccesen az jönne le az embereknek hogy elrontotta a kaját!
de ami a lényegi része az egésznek: keresgéltem, de csak a száraz jeget találtam, ami hsznos lehet! viszont az lassan füstölögne csak igaz?
tudtok segíteni hogy esetleg mi az amit még lehetne használni/mennyire jó a száraz jég?
Szerezzetek be egy diszkó-ködgépet és egy elrejtett csővel a megfelelő pillanatban küldjétek be az edénybe a füstjét.
A vízbe dobálásra ilyen kívánt hevességgel reagáló dolgok mind veszélyesek. Mérgező, maró vagy tűzveszélyes.
"nem lenne az tul hangos?"
Vannak egész kicsi füstgenerátorok ,amik csak egy kis sziszegőset fújnak minden füstkiadáskor. szinte nincs is hangja.
De amúgy a füsttel töltött lufi is jó ötlet.
"akár a nézők között is lehet allergiás rá valaki"
Liszt is mehet, a gluténérzékenyek sem fognak belehalni. :D
"de csak a száraz jeget találtam, ami hsznos lehet! viszont az lassan füstölögne csak igaz?"
Ha az 6 literes edényben lévő 2 liter vízbe dobálod a hozzávalókat és közben a két-öklömnyi (1 kiló) szárazjeget egy darabban teszed a vízbe, akkor lassan füstölögne. De előtte egy nagy kalapáccsal törd szét diónyi darabokra és egy mélytányérban készítsd oda. 100 darabra törve már hamar nagy füstöt fejleszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!