Egy lottójáték esetében van jelentősége annak, hogy valaki állandó vagy mindig változó számokkal játszik?
Már sokan leírták a jó választ: nincs jelentősége.
Én csak annyit tennék hozzá, hogy ahogy megnéztem, amikor 31 feletti számok jöttek ki, akkor szinte mindig többet fizetett a 2-es, 3-as. Gondolom azért, mert sokan a családtagjaik születésnapját játsszák meg.
Mint a többiek is leírták, bármely számötöst azonos eséllyel húznak ki. Így arra kell törekedned, hogy ha éppen a tiedet húzzák (esetleg csak 4-et belőle), akkor minél kevesebb nyertes legyen. Tehát olyan számokat rakj, amit kevesen raknak. Ehhez pár tipp:
-Kerüld az 1-31 számokat, a dátum miatt (az születési évek nagyjából egyenletesen oszlanak el, azzal nem kell számolnod)
-Kerüld a "szép", különleges számokat. Értem itt az 5-tel oszthatókat, duplákat (66,77..), 69-et, stb.
-Van egy adatbázis a Szerencsejáték zrt oldalán, hogy eddig melyik szám hányszor lett kihúzva. Kerüld azokat, amelyeket sokszor húztak ki, és azokat is, amit kevésszer.
Én pár éve poénból készítettem egy statisztikát arról, hogy melyik szám kb. mennyire népszerű, mégpedig abból, hogy különböző húzások esetén hány 2-3-4 találatos van.
Két dolgot lehet látni: Egyrészt az 1-30 közötti számok, (azon belül is az 1-12) a legnépszerűbbek, ami a születésnapok miatt van. Továbbá a szelvény közepe felé eső számokat többet játsszák, mint a szélén levőeket, amiből az látszik, hogy ikszelgetésnél a többségnek kicsit középre húz a keze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!