Hogy jelöljek olyan elemet rajzon aminek nincs meg a modellje? [GÉPÉSZET]
Üdv, lehet kicsit buta kérdés de egy nem sok tapasztalattal bíró gyakornok vagyok..
Van egy speckó szerszám fej aminél szóltak hogy jó lenne belőle dugókulccsal használható verzió hogy cserélgethessék a fejeket és ne fix markolat/rúd legyen hozzá. Creo-ban modelleztem a fejet, de azt nem tudom mi a szokás ilyen esetben, hogy a legjobb. Azt mondta egy kollega hogy katalógusban keressek dugókulcsot, és azt rá lehet hegesztetni.
Egy ilyen mondjuk jó lenne, nem? [link]
...úgy hogy az 1/2"-es része lenne a fejhez hegesztve és a 3/8"-as állna kifele.
Probléma viszont hogy nem tudtom letölteni a modelljét. Ilyen esetben csináljak egy durva rajzot abból a pár adatból ami van?
Bármi meglátás, tanács, ötlet? Jó így vagy máshogy oldanád meg?
...ja meg kellene vmi hőkezelés szerintetek (anyagtudományból még nem mentem át ;()? Nagy erők nincsenek amúgy a szerszámnál. 2 db 3mm-es furaton át kell meghúzni kézzel egy menetes tányért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!