Van-e valakinek házilag készített lángszórója?
Figyelt kérdés
Levágattam tőből a már nagy területet birtokba vett bambusznádat, és hogy ne hajtson ki ismét, fel kellene égetni a föld felszínén élő vastag és kemény gyökértörzseket. Sejtem, hogy nem olcsó munka ez, és speciális szerszám és felkészültség szükségeltetik hozzá, de nekem sokat megérne, hogy kertem használhatatlanná vált részét ismét hasznosíthassam. Kezünk ügyében tartanánk a slagot a baleset elkerülése végett.#lángszóró #bambuszirtás
2017. jún. 6. 11:58
12/12 anonim válasza:
Én készítettem magamnak egy a 2.világháborúban használt lángszóróra hasonlító replikát. Sajnos ez a magyar jogszabályok alapján nem törvényes, mivel nemzetközileg tiltott fegyvernek minősül, ezért szétszereltem és beolvasztottam. Küldök képet, hogy hogyan nézett ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!