Ehhez hasonló termék hol szerezhető be Budapesten boltban?
Figyelt kérdés
Vagy.
De az 1. jobb lenne.
Van vagy 40 oldal ahol ilyeneket lehet RENDELNI, de mindegyik webshop, vagy átvételi pont, én boltban akarom megvenni.
2017. máj. 30. 17:52
1/3 Gugu Gabor válasza:
Ha elmész a boltban és ott veszed meg az miben különbözik a netes rendeléstől? Megrendeled személyes átvétellel és tadam...
2/3 A kérdező kommentje:
Mert előtte meg akarom tekinteni fizikálisan utálok képelet vásárolni. Meg ha fölmerül kérdés megkérdezhetem az eladót.
2017. máj. 30. 20:24
3/3 Gugu Gabor válasza:
Lehet nem voltam elég körül tekintő, de személyes átvétel a boltban..
Sok jóra ne számíts szerintem.
A termék sem fog csodát nyújtani (legalábbis nem tudom mi az elképzelésed hogy mennyi idő alatt tölt fel... de marha lassan) Illetve az elad valszeg kb semmit nem fog tudni mondani.
pld itt van lehetőség bolti átvételre is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!