Mitől biztonságosak a gáz fegyverek ha egyszer a mehanika működő képes, a cső pedig leválasztható és kicserélhető?
Úgy van ahogy az első írta. A gázpisztolyok mechanikája "móricka" egy éles lőszer energiájához.
És nem, a gáz és a riasztó töltények töltete (mármint a robbanó elegy) sokkal kisebb energiájú, mint az ugyanolyan méretű éles lőszeré.
"...ha egyszer a mehanika működő képes, a cső pedig leválasztható és kicserélhető?"
Nem az. Az eleve gázpisztolynak épített fegyvereket nem lehet csak úgy egyszerűen élessé alakítani. Könnyebb akkor már építeni egy éles lőszert tüzelő cuccot.
Ha nekem nem hiszel, nézz utána. (Nem mondom, eléggé szerteágazó, és nagy az anyag, amivel szembenézel, de nem lehetetlen vállalkozás. :D)
dellfil
Na ezt nem tudtam hogy más van a 9mm patronba
Akkor lényegében az egészet le kellene cserélni, igen akkor játékszerek ezek a gáz pisztolyok
"igen akkor játékszerek ezek a gáz pisztolyok"
Nem éppen, azért messze nem játékszerek. Csak önvédelmi célra készülnek, nem gyilkolásra. Arra jók, hogy a kinézet, a hanghatás, és a capsaicin töltet hatásával megfékezd a rád támadót, és ezt kihasználva megmenekülj.
Erre a célra tökéletesen alkalmas, ha jól használod a gázfegyvert.
A baj ott szokott lenni, hogy a (gáz)fegyver tulajdonosok nem ismerik a saját fegyverüket, nem tudják használni, nincs gyakorlatuk, gyakran fogalmuk sincs, hogy mire is szolgál egy gázfegyver. Megfelelő gyakorlat híján, gyakorlatlan kézben a fegyer többet árt, mint használ.
#2 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!