Kérlek mondjatok egy két égést tápláló anyagot. Lehetőleg olyat amit be lehet szerezni. ?
A robbanószer és a gyúlékony anyag két különböző anyag. A "napalm" csak égési sérüléseket fog okozni, nem fogja letépni a kezemet. És én napalmot akarok nem bombát!
Ha bombát akarnék akkor anyacsavarba tennék gyufafejet és a két végét lezárnám egy-egy csavarral. És aztán vagy földhöz vágom, vagy öngyújtó. (DE hangsúlyozom; nem ezt akarom!)
na, hát mostmár azt is megtudtuk hogy készülnek a bombák :D amúgy respect a vegyész barátunknak, tényleg ne csinálj inkább semmit... először tanuld meg hogy mi ez az egész, és utána kezdj el gondolkozni dolgokon, hogy mit is akarsz csinálni, és mi is történhet... persze, nem kell elmenni vegyésznek, csak legalább figyelj oda kémia órán, esetleg olvass utána :)
ahelyett meg, hogy pirománkodsz, inkább keress valami normálisabb hobbit... aminek lehetőleg nincs köze az értelem nélküli romboláshoz, pusztításhoz, kártevéshez...
PS: attól függetlenül, vegyész barátunk, nem kell grammarnazi-nak lenned :P
Még a benzin + hungarocellből készült napalmot sem csináltam meg. Élőszőr szeretnék mindenről mindent megtudni. Sokat olvastam erről a neten, de ez így egyszerűbb.
Most kérlek írjatok le mindent: mi az az anyag, mire kell figyelni... stb.
Ha csak azt mondjátok, hogy veszélyes meg, hogy ne próbáljam ki, akkor elkezdek kísérletezni és akkor tényleg nagy baj lehet!
Köszönöm.
"Ha csak azt mondjátok, hogy veszélyes meg, hogy ne próbáljam ki, akkor elkezdek kísérletezni és akkor tényleg nagy baj lehet!"
Könyörgöm... Mindenkinek... Ne írjatok semmit neki. Aki ezt megteszi fizetek egy pofa sört :D
Te meg nyugodtan csináld csak, én előre szóltam. De ha csinálod akkor csináld jó alaposan, mert ne az én adómból fizettessék majd a későbbi testi fogyatékosságod miatti járadékot.
Nem. Rosszul látod, mert még kicsi vagy hozzá. Eddig mindenki lebeszélni akart róla, hogy ne essen bajod. Az, hogy te nem érted a fordított pszichológiát ismételten a te bajod. Azt szokták mondani, hogy az okos hallgat az idősebbre/bölcsebbre/tapasztaltabbra. Te ezt nem tetted meg. Mindenki azt mondta, hogy tégy le erről, mert előbb-utóbb biztosan meg fogsz sérülni. De ha ilyet írsz, hogy: "Ha csak azt mondjátok, hogy veszélyes meg, hogy ne próbáljam ki, akkor elkezdek kísérletezni és akkor tényleg nagy baj lehet!", ez már a te bajod, nem a miénk. Az oldal tagjai mindent megtettek. Viszont ha ezek után is ennyire buta vagy hogy nekiállsz, akkor viszont csináld jó alaposan. Hogy ne vegyed rá 20-30 társad is akarva-akaratlanul, hogy ilyenekkel próbálkozzanak. Mert idő kérdése csak és valaki meghal a magadfajták miatt. Én sokat dolgoztam laboratóriumokban, sokféle anyaggal dolgoztam. És van itt rengeteg (!) olyan ember aki hasonló pályát fut be. Bár ők nem szólalnak meg, úgy vélem osztják a véleményem.
Összefoglalva és röviden: ha annyira buta vagy hogy nem fogod fel milyen veszélyes dolog ez, akkor csináld. Segítséget adtam hozzá.
OFF: A mai nap ezen e-mail érkezett a címemre:
"Széjjelb*sszam a fejedet? te g*ci!
Ezt az üzenetet a gyakorikerdesek.hu oldalon keresztül küldte neked az
e-mail feladója."
1.: Ha valakire rá akarsz ijeszteni, legelőször is tanulj meg helyesen írni. Így komolytalannak tűnsz és butának (ez mondjuk stimmel).
2.: Több ilyet e-mailt és hasonlókat nem akarok kapni. Ha mégis szeretnél valamit, akkor Veszprémben megtalálsz.
Minek akarsz csinálni?
Sztem ha készen megvennéd jobban járna mindenki, meg te is mert olcsóbb mint a hozzávalók..
Mellesleg én összekevernék egy kis magnéziumot meg nátrium reszeléket aztán bedobnám a vízbe :D
Flasseljenek a halak :D
:D:D:D:
Nah én az ilyenek miatt csinálok a regekhez külön emailt amit aztán soha többet nem is nézek meg :D
:) Vicces ez a teve macis email, de ezt nem én küldtem.
Itt van amit szeretnék csinálni, nem tűnik veszélyesnek: http://www.youtube.com/watch?v=gxyjR-Ebf8k
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!